Joustolainalle nyt maksuaikaa 0%- korolla!*
{{ minAmount }} €
{{ maxAmount }} €
{{ selectedAmount }} €
36 KK 48 KK 60 KK 72 KK 84 KK

Kuukausieräsi

{{ monthlyPayment }}
/kk

vastuullista.fi
Lainan koko:
{{ selectedAmount }}
Laina-aika:
{{ selectedDuration }} kk

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu 11€/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk

Uusille lainoille jopa 45 päivää ilman korkoa! 

Olet meille tärkeä. Siksi haluamme tarjota sinulle turvallisen ja helpon tavan tutustua limiittilainaamme. Tarjoamme kaikille uusille Joustolainoille jopa 45 päivää laina-aikaa ilman korkoa!

Korottomien maksupäivien lopullinen lukumäärä määräytyy eräpäivävalintasi mukaan. Ehdotamme sinulle hakuprosessin aikana automaattisesti sitä eräpäivää, jolla saat maksimaalisen korottoman maksuajan. Tarkemmat nosto-ohjeet löydät täältä. Ensimmäisen laskutuskautesi määräytyy eräpäivänvalinnan mukaan. Jos valitset eräpäiväksi kuun 15. päivän, on laskutuskautesi lainan avauspäivästä kuun viimeiseen päivään. Jos valitset eräpäiväksi puolestaan kuun viimeisen päivä, laskutuskautesi on lainan avauspäivästä kuun 14. päivään asti.

Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa

Mikäli siis maksat nostamasi lainan takaisin jo heti ensimmäisen laskun saapuessa, on se sinulle täysin koroton. Huomioithan, että mikäli Joustolainan ensimmäinen lasku erääntyy, tulee laskulle normaalit Joustolainan kulut. Kun Joustolainan nostosi ylittävät 300 €, tulee jokaisesta nostostasi normaalit 12,5% nostopalkkiot.

 

Hae Joustolainaa ja hyödynnä uuden Joustolainan etusi ›

 

Mille summalle korkoa kertyy ja miten?

 • Korotonta maksuaikaa ensimäiselle laskulle kertyy keskimäärin 30 päivää, kuitenkin vähintään 14 ja maksimissaan 47 päivää.
 • Lopullinen koroton maksuaika ja ensimmäisen laskutuskausi riippuu lopullisesta eräpäivävalinnastasi.
 • Jos valitsen eräpäiväksi 15. päivän, on ensimmäinen laskutuskautesi lainan avaamisen päivämäärästä kuun viimeiseen päivään. Tällöin nostot 300€ ovat kuluttomia.
 • Jos valitset eräpäiväksi kuun viimeisen päivän, on ensimmäisen laskutuskautesi lainan avaamisen päivämäärästä kuun 14. päivään asti. Tällöin nostot 300€ ovat kuluttomia.

Risicumin Joustolaina

Meiltä voit hakea helpotusta arkesi rahoitustarpeisiin, kun rahantarve yllättää. Joustolainan hakeminen Risicumilta on mutkatonta ja helppoa ja saat lainapäätöksen nopeasti niin verkkosivuillamme kuin mobiilissakin. Tiedostamme, että elämässä voi tulla vastaan yllättäviäkin tilanteita, jolloin menojen paikkaaminen vaatii joustavia, nopeita ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Tästä syystä haluammekin olla arkielämän rahoituskumppanisi, valmiina paikkamaan rahoitustarpeitasi niin pienempiin kuin suurempiin menoihin.

Miksi ottaisin Joustolainan?

 • Ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Luottopäätös minuuteissa
 • Turvalliset ja nopeat rahansiirrot tilillesi heti
 • Takaisinmaksu kerran kuukaudessa
 • Yksi laina, joka on käytössäsi aina

Kenelle Joustolaina sopii?

Joustolaina sopii joustavaksi limiittilainaksi arkielämän yllättäviin menoihin ja tilapäiseen lainatarpeeseen.  Saat myös ensimmäiselle laskullesi täysin korotona maksuaikaa.  Ehdotamme hakemusprosessissa ensimmäisen nostosi yhteydessä sinulle eräpäivää sen mukaan, että saat ensimmäiselle laskullesi mahdollisimman paljon korotonta maksuaikaa. Korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 30 päivää, kuitenkin minimissään 14 ja maksimissaan 47 päivää lopullisen lainan laskun eräpäivävalintasi mukaan. Huomioithan hakemusprosessissa mahdollisen muutoksen korottomissa maksupäivissä, jos vaihdat eräpäivää sinulle automaattisesti ehdottomastamme päivämäärästä. Korottomien maksupäivien ja ensimmäisen laskusi jälkeen, Joustolainallesi tulee lainan normaalit korkokulut.

Hae Joustolainaa ja hyödynnä uuden Joustolainan etusi ›

Nostojen tekeminen on helppoa ja vaivatonta

Joustolainaa voit nostaa helposti ensimmäisen kerran lainahakemuksen yhteydessä sekä myöhemmin tekstiviestillä tai kirjautumalla Online-palveluumme henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Tarkemmat nosto-ohjeet löydät täältä. Voit tehdä niin monta nostoa kuin haluat, ilman kuukausi- tai muita rajoitteita.  Uutena Joustolaina-asiakkaana voit tehdä nostokuluttomia nostoja 300 € asti, jonka jälkeen nostopalkkio on normaalien kulujen mukaisesti 12,5% nostettavasta lainasummasta. Joustolainan nostot siirretään tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin ma-pe klo 07:00-22:00 ja la-su klo 09:00-21:00. Asiakaspalvelutiimimme löydät numerosta 0200 90 900 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@risicum.fi.

Rahan tarve voi yllättää milloin vain

Joustolainamme on luotettava ja nopea helpotus arkeesi

Rahan tarve voi yllättää kenet tahansa. Se on luonnollista ja kuuluu arkielämään. Olipa taloudellisen tilanteen paikkaamisen tarpeesi pieni taikka suurempi, meiltä voit hakea Joustolainaa luotettavasti ja turvallisesti aina 5000 euroon asti. Joustolainaa voit siirtää omalle tilillesi aina halutessasi, joko pienissä erissä hiljalleen taikka voit nostaa sinulle myönnetyn lainasumman tilillesi myös kerralla. Joustolaina toimii kuin digitaalinen luottokortti taskussasi ja on aina saatavillasi. Jo yli 400,000 suomalaista on turvautunut Risicumiin ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on yksi ylpeydenaiheistamme.

Meiltä saat myös lyhennysvapaita kuukausia

Kun olet lyhentänyt Joustolainaasi vähintään kolmen laskun verran ja sinulla ei ole erääntyneitä laskuja, voit saada lyhennysvapaita kuukausia kaksi kertaa 12 kuukauden aikana. Lisätietoja löydät täältä

Miksi hakea Joustolainaa juuri Risicumilta?

Risicum tuo helpotusta arkeesi juuri silloin, kun äkillinen rahantarve iskee. Meiltä voit hakea lainaa nopeasti ja helposti suoraan niin verkkosivuiltamme kuin mobiilissakin. Tiedostamme, että rahantarve voi päästä yllättämään kenet tahansa, jolloin yllättävät menot vaativat luotettavia, nopeita ja joustavia rahoitusratkaisuja. Juuri tämän vuoksi, me Risicumilla pyrimme tarjoamaan monipuolisia lainavaihtoehtoja paikkaamaan juuri sinun yksilöllisiä tarpeitasi, olipa kyseessä pienempi tai suurempi taloudellisen paikkaamisen tarve.

Risicum on vastuullinen ja luotettava luotonantaja

Vastuullisena luotonantajana haluamme varmistua asiakkaidemme takaisinmaksukyvystä. Emme halua asiakkaidemme joutuvan taloudelliseen ahdinkoon vaan nimenomaan tuoda taloudellista helpotusta arkielämän tilanteisiin. Vastuullisuus ja ihmislähtöisyys ovat toimintamallimme perusperiaatteita. Varmistuaksemme Joustolainan takaisinmaksukyvystäsi, kysymme sinulta muutaman kysymyksen omaan henkilökohtaiseen talouteesi liittyen ja teemme hakemusprosessin aikana tuloselvityksen kaikille asiakkaillemme. Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään Joustolainaan liittyvisesä kysymyksissä aina lainanhakemisesta takaisinmaksun suunnitteluun.

Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää ja asiakkaidemme korkeat arvostelut palveluistamme ovat yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme. Risicum tekee lainan hakemisesta vaivatonta ja helppoa!   

 • Saat luottopäätöksen minuuteissa
 • Lainan haku onnistuu sekä verkossa että mobiilissa
 • Asiantunteva ja iloinen asiakaspalvelu
 • Jo yli 400,000 lainahakemusta
 • Olemme luotettava arkielämän rahoituskumppani
 • Saat lainaa nopeasti ja turvallisesti
 • Huolehdimme asiakkaistamme
 • Voit aina olla meihin yhteydessä mikäli sinulla herää kysyttävää 

Kuinka Joustolainan takaisimaksu tapahtuu?

Joustolainan kulut muodostuvat tekemistäsi nostoista ja vuotuisesta korosta, joka lasketaan avoimelle summalle siltä ajalta, kun takaisinmaksu on avoinna. Maksat siis aina vain nostamastasi summasta ja ylimääräinen käyttövara pysyy ilmaiseksi varattuna sinulle.

 • Jokaisen noston palkkio on 12,5 % noston määrästä.
 • Vuotuinen korko käytössä olevasta pääomasta on 77,16 %.
 • Laskutuslisä 4,90€ / lasku. Voit valita eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän.
 • Maksat kuukausittain 10 % tai alk. vähintään 50 € minimilyhennyksen.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. 
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta.