Kertalaina on uudistuneen Laina.fi:n kulutusluottotuote

Kulutusluotto on vakiintunut lainatuote, joka sopii isompiin täsmähankintoihin. DFC Nordicin uudistunut Laina.fi:n tuote on suoraviivainen ja helppo luotto, Kertalaina, josta saat välittömästi alustavan lainapäätöksen täytettyäsi hakemuksen verkossa.

Kertalainan kulut ja takaisinmaksu

Saat 12 kuukauden maksusuunnitelman heti luottohakemuksen yhteydessä, joten tiedät jo etukäteen luottosi kuukausittaisen erän, joka ei muutu laina-aikana. Kulutusluotot maksetaan aina tasaerissä.

Kertalainan kulut muodostuvat lainan nostopalkkiosta (9,25 %) ja lainakorosta (24,50 %). Kuukausierään lisätään kulujen lisäksi maksamatta olevan lainapääoman luoton lyhennys.

Lasku lähetetään sinulle kotiin tai sähköpostiin ennen eräpäivää.

Miten Kertalainaa haetaan

 1. Hakeaksesi luottoa, siirry Kertalainan hakuprosessiin, jossa kysymme talouteesi liittyviä kysymyksiä.
 2. Saat alustavan luotto päätöksen välittömästi.
 3. Tutustu sopimusehtoihin huolellisesti ennen luoton hyväksymistä.
 4. Hyväksyttyäsi sopimusehdot, sinun tulee vielä lähettää kopio palkkakuitista tai tiliote viimeiseltä kolmelta kuukaudelta, yrittäjiltä tarvitaan veroselvitys ja eläkeläisiltä eläkepäätös.
  Kopiot voi lähettää:
    - Skannattuna asiakaspalvelun sähköpostiin
    - Faksilla
    - Postitse DFC Nordic Oyj:lle
    - Myös puhelimella otettu ja asiakaspalveluun lähetetty kuva tositteesta riittää
 5. Saatuamme tarvittavan selvityksen tuloistasi, siirretään koko kulutusluotto tilillesi välittömästi. Jos sinulla on jokin muu selvitys maksukyvystäsi tai tarvitset henkilökohtaista palvelua, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!