Kulutusluotto tarpeidesi mukaan

Kulutusluotto on nopea apu akuuttiin rahantarpeeseen

Risicumin kulutusluotto on kertalainan tyyppinen laina 1000 euroon asti. Koko lainasumma maksetaan kerralla tilillesi. Lainaa haetaan normaalisti yhtä isompaa kertahankintaa varten, joten laina sopii hyvin sekä pienempiin että isompiin hankintoihin. Risicumin tarjoama kulutusluotto on suoraviivainen ja helppo luotto, jolle saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta ja takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä.

Kulutusluoton lyhennyeserät ovat markkinoiden kohtuullisimpia – alkaen 51,38 /kk

Kulutusluoton takaisinmaksu on tehty mahdollisimman pieneksi, jotta taloutesi pysyy hallinnassa. Kulutusluottoa voit myös lyhentää halutessasi kerralla enemmänkin, taikka voit maksaa kulutusluoton kokonaan kerralla pois.

  • Lainaamalla 500 € vuodeksi on kuukausierä vain 51,38 €.
  • Lainaamalla 750 € vuodeksi on kuukausierä vain 77,07 €.
  • Lainaamalla 1000 € vuodeksi on kuukausierä vain 102,77 €.

Hae Kertalainan kulutusluottoa ›

kulutusluotto_hakemus.jpg

 

Kuinka haen kulutusluottoa?

  1. Aloita lainanhaku pankkitunnuksillasi ja täytä tietosi.
  2. Saat alustavan luottopäätöksen välittömästi.
  3. Tutustu sopimusehtoihin huolellisesti ennen luoton hyväksymistä.
  4. Suorita helppo ja nopea tuloselvitys
  5. Valmis! Hyväksytyn luottopäätöksen ja tuloselvityksen jälkeen siirretään koko kulutusluotto tilillesi välittömästi asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Miksi kulutusluottoa juuri Risicumilta?

Meillä kaikilla tulee eteen tilanteita, jolloin tarvitsemme enemmän rahaa kuin lompakkomme antaa myöden. Kulutusluotto sopii nimensä mukaisesti erityisesti niin arkielämän kulutusta varten kuin akuutteihin hankintoihin. Useimmiten kulutusluottoa hankitaan esimerkiksi remontteihin, kodinkoneisiin, elektroniikkaan, lomamatkoihin taikka muuttamiseen.

Me Risicumilla tarjoamme sinulle helpon, nopean ja luotettavan ratkaisun, olipa rahan käyttötarkoituksesi mikä tahansa. Myönnämme vakuudetonta kulutusluottoa, jota voit hakea vaivattomasti verkossa sekä mobiilissa. Haluamme auttaa sinua toteuttamaan suunnitelmasi ja rahoitustarpeesi mahdollisimman helposti, vaivattomasti sekä ennen kaikkea luotettavasti.

 • Kulutusluottoa vaivattomasti ja nopeasti
 • Helppo ja nopea hakemus
 • Saat luottopäätöksesi välittömästi
 • Haluamasi lainasumma maksetaan kerralla tilillesi
 • Tasaeräinen takaisinmaksu ilman yllätyksi
 • Luotettava arkielämän rahoituskumppani
 • Jo yli 800 000 lainahakemusta

Riippuen nostamastasi lainasta näet taulukosta heti miten korot jakautuvat takaisinmaksussa. Saat maksusuunnitelman heti luottohakemuksen yhteydessä, joten tiedät jo etukäteen tarkan kuukausittaisen erän, joka ei muutu laina-aikana.

Kyllä kiitos, siirryn hakemaan kulutusluottoa ›