Kulutusluotto tarpeidesi mukaan

Risicumin 500, 750 tai 1000 euron Kulutusluotto on nopea apu akuuttiin rahantarpeeseen

Risicumin kulutusluotto on kertalainan tyyppinen laina. Koko lainasumma maksetaan ilmoittamallesi tilille kerralla. Kulutusluottoa haetaan normaalisti yhtä isompaa kertahankintaa varten, joten kulutusluotto sopii hyvin sekä isompiin täsmähankintoihin että pienempiin hankintoihin. Risicumin tarjoama kulutusluotto on suoraviivainen ja helppo luotto, jolle saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta ja takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä. Lue lisää takaisinmaksusta täältä.

 

kulutusluotto_hakemus.jpg

Miksi ottaisin kulutusluottoa Risicumilta?

Meillä kaikilla tulee eteen tilanteita, jolloin tarvitsemme enemmän rahaa kuin lompakkomme antaa myöden. Kulutusluotto sopii nimensä mukaisesti erityisesti niin arkielämän kulutusta varten kuin akuutteihin hankintoihin. Useimmiten kulutusluottoa hankitaan esimerkiksi remontteihin, kodinkoneisiin, elektroniikkaan, lomamatkoihin taikka muuttamiseen. Me Risicumilla tarjoamme sinulle helpon, nopean ja luotettavan ratkaisun, olipa rahan käyttötarkoituksesi mikä tahansa. Myönnämme vakuudetonta kulutusluottoa, jota voit hakea vaivattomasti verkossa sekä mobiilissa. Haluamme auttaa sinua toteuttamaan suunnitelmasi ja rahoitustarpeesi mahdollisimman helposti, vaivattomasti sekä ennen kaikkea luotettavasti.

 

 • Kulutusluottoa vaivattomasti ja nopeasti
 • Helppo ja nopea hakemus
 • Saat luottopäätöksesi välittömästi
 • Haluamasi lainasumma maksetaan kerralla tilillesi
 • Tasaeräinen takaisinmaksu ilman yllätyksiä
 • Luotettava arkielämän rahoituskumppani
 • Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää
 • Jo yli 800 000 lainahakemusta

Kulutusluoton lyhennyeserät ovat markkinoiden kohtuullisimpia – alkaen 51,38 /kk

Kulutusluoton takaisinmaksu on tehty mahdollisimman pieneksi, jotta taloutesi pysyy hallinnassa. Kulutusluottoa voit myös lyhentää halutessasi kerralla enemmänkin, taikka voit maksaa kulutusluoton kokonaan kerralla pois.

 • Lainaamalla 500 € vuodeksi on kuukausierä vain 51,38 €.
 • Lainaamalla 750 € vuodeksi on kuukausierä vain 77,07 €.
 • Lainaamalla 1000 € vuodeksi on kuukausierä vain 102,77 €.

Riippuen nostamastasi lainasta näet taulukosta heti miten korot jakautuvat takaisinmaksussa. Saat maksusuunnitelman heti luottohakemuksen yhteydessä, joten tiedät jo etukäteen tarkan kuukausittaisen erän, joka ei muutu laina-aikana.

Hae lainaa ›

Lasku lähetetään sinulle kotiin tai sähköpostiin ennen eräpäivää. Eräpäivä määräytyy lainanmyöntöpäivän mukaan.

Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 24,5%. Lisäksi perimme nostopalkkion 9,25% nostetusta summasta. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 49,70 %.

Kuinka haen kulutusluottoa?

 1. Hakeaksesi luottoa, siirry lainan hakuprosessiin, jossa kysymme talouteesi liittyviä kysymyksiä.
 2. Saat alustavan luottopäätöksen välittömästi.
 3. Tutustu sopimusehtoihin huolellisesti ennen luoton hyväksymistä.
 4. Hyväksyttyäsi sopimusehdot, sinun tulee vielä lähettää kopio palkkakuitista tai tiliote viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä tarvitaan veroselvitys ja eläkeläisiltä eläkepäätös.
 5. Kopiot voi lähettää monella tavalla, katso tarkemmat ohjeet täältä:
  - Käyttämällä Instantor- palvelua hakemuksen yhteydessä, sinun ei tarvitse lähettää enää muuta selvitystä.
  - Voit ladata palkkakuittisi tai tiliotteesi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta omalta koneeltasi.
  - Tuloselvityksen voit toimittaa myös skannattuna asiakaspalvelun sähköpostiin osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi.
  - Myös puhelimella otettu ja asiakaspalveluun lähetetty kuva tositteesta riittää. Lähetä kuva sähköpostitse osoitteseen asiakaspalvelu@risicum.fi.
  - Postitse DFC Nordic Oy:lle osoitteeseen

  DFC Nordic Oy, Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku
 6. Saatuamme tarvittavan selvityksen tuloistasi, siirretään koko kulutusluotto tilillesi välittömästi asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.
 7. Jos sinulla on jokin muu selvitys maksukyvystäsi tai tarvitset henkilökohtaista palvelua, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@risicum.fi tai soita meille rohkeasti numeroon 0200 90900 (pvm/mpm).