Risicum.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:tä ja Suomen vanhimpia pienlainapalveluita

 

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia kuluttaja- ja käyttöluottoja, verkkokaupan rahoitusratkaisuja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista aina vuodesta 2005 alkaen. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitamme sähköisissä jakelukanavissa.

Tutustu meihin - Aurajoki Nordic Oy

Työllistämme tällä hetkellä noin 25 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti oman asiakaspalvelutiimimme kautta ja mittaamme jatkuvasti käyttäjiemme tyytyväisyyttä palveluihimme ja tuotteisiimme. Asiakkaillemme haluamme olla kohtuullinen ja vastuullinen lainanmyöntäjä, sekä Suomen paras ja luotettavin kumppani arkipäivän raha-asioissa. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällisyys.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että sopimusehdoissamme tai hinnoittelussamme ei ole epäselvyyksiä ja että toimintamme ja tuotteemme ovat läpinäkyviä ja juuri sellaisia kuin lupaamme. Uskomme kohtuulliseen hinnoitteluun ja pitkiin asiakassuhteisiin, jotka joustavat elämäntilanteen mukaan.

Aurajoki Nordic Oy toimii myös Ruotsissa, jossa myönnämme kertalainoja Risicum.se ja Lånbutiken.se -palveluiden kautta.

Tutustu fiksuihin lainapalveluihimme