Tietoa yrityksestä

Risicum.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:tä ja Suomen vanhimpia pienlainapalveluita

Risicum perustettiin vuonna 2005 ja vuonna 2014 nimi muutettiin Aurajoki Nordic Oy:ksi. Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista ja ruotsalaista.

Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 40 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja. 

Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että asiakaspalvelussa, lainaehdoissa tai hinnoittelussa ei tule yllätyksiä tai epäselvyyksiä. Toimimme aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 %:sti lain määrittelemissä puitteissa, ja noudatamme kaikkia kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi toimintaamme ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n, luotonannon kriteerit (http://www.responsible-credit.net/media.php?id=1651 ja http://www.responsible-credit.net/).


Palvelumme

Risicum.fi tarjoaa joustavaa, yksityishenkilöille tarkoitettua Kulutusluottoratkaisua, jota voi hakea internet-palvelustamme. Lainoja voidaan myöntää 20-75 -vuotiaille henkilöille. Lainan myöntämisen perusteena käytämme hakijan oman talouden, sekä tulo- ja menotietoja.

Konsernimme muut palvelut ja tuotemerkit

OK Money Finance Oy

OK Money Finance Oy on Aurajoki Nordic -konsernin omistama yhtiö. OK Money Finance Oy:n pikalainapalvelu loppui uuden lainsäädännön myötä 1.6. 2013. Aurajoki Nordic Oy kehittää uusia kilpailukykyisiä tuotteita. Konserni harjoittaa pieniin kuluttajaluottoihin perustuvaa liiketoimintaa OK Money -tuotemerkin alla myös Espanjassa.

Jousto

Jousto on verkkomaksupalvelu, jonka kautta verkkokauppias voi antaa kuluttajalle mahdollisuuden laskulla ja osamaksulla ostamiseen, vailla riskiä. Kuluttajalle palvelu tarjoaa 14 vuorokautta maksuaikaa tai osamaksun maksettavaksi jopa 24 kuukausierässä.

Kuten muutkin Aurajoki Nordic Oy:n palvelut, Jousto on edelläkävijä ostamista helpottavien ja ostotapahtumaa turvaavien ratkaisujen kehittämisessä. Jouston piirissä on jo 4000 suomalaista verkkokauppaa. Tutustu: www.jousto.com

iKassa Finland Oy

iKassa on maksuliikenteen, perinnän ja saatavienhallinnan asiantuntija. iKassan missio on varmistaa perinnän sujuvuus ja kustannustehokkuus, kaikkien osapuolten kannalta mielekkäällä tavalla. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ytimessä. Lähtökohtanamme on kunnioitus jokaista asiakassuhdettamme ja velallisten yksityisyyttä kohtaan.

Lainmukainen rekisteriseloste

Henkilötietolain mukaisesti Aurajoki Nordic Oy ylläpitää asiakasrekisteriä, josta on laadittu lain edellyttämä rekisteriseloste. Selosteen voi lukea palvelussamme. Lue rekisteriseloste.

Aurajoki Nordic OY:n internet-lainapalveluita maailmalla