Risicum Kertalaina- Siihen mitä haluat
500 €
1000 €

Paljonko haluat nostaa?

-
/kk

Määrä
-
Laina-aika
- kk
Kokonais­kustannukset
-
vastuullista.fi

Laina-aika: 12kk. Minimilyhennys: 51,38 € / kk. Laina yhteensä: 616.01 €. 
Laina: Vuotuinen nimelliskorko 24,5%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %.
Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron ja 12 kuukauden luotolle ovat yhteensä 1232,26€.
Laina-aika: min. 12 kuukautta, max. 12 kuukautta.

Risicumin Kertalaina siihen mitä haluat

 

Risicumin Kertalaina on 500, 750 tai 1000 euron kulutusluotto. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla. Lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta ja luottopäätöksen saat heti. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe kello 7-22 ja la-su 9-21. Kulutusluotto sopii hyvin kertahankkintoihin, olivatpa ne isoja tai pieniä.

Takaisinmaksuerä on 51,38 € tai 77,07 € tai 102,77 € kuukaudessa

Kaikissa lainasummissa takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta.

  • Takaisinmaksuerä 500 euron lainassa on 51,38 euroa.
  • 750 euron Kulutusluoton takaisinmaksuerä on 77,07 euroa.
  • 1000 euron lainan kuukausierä on 102,77 euroa.

Eräpäivä määräytyy luoton myöntöpäivän mukaan. Laskuun on merkitty minimilyhennyksen summa. Jos haluatkin maksaa minimierää suuremman summan, niin sekin onnistuu vaivatta. Käytä silloin samaa viitenumeroa ja maksa haluamasi summa.

Hae Kertalainaa tästä »

 Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 24,5%. Lisäksi perimme nostopalkkion 9,25% nostetusta summasta. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 49,70 %.

Täytä selkeä lainahakemuksemme

Lainahakemuksessa kysymme Sinulta perustiedot ja muutaman talouteesi liittyvän kysymyksen. Talouteen liittyvät tulot ja menot varmistetaan Instantor-palvelun avulla, joka antaa meille tiedon siitä, jääkö ilmoittamiesi tulojen ja menojen jälkeen riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun. Kun päätös on positiivinen, saat pikalainan tilillesi heti. Jos haluat toimittaa palkkakuitin tai eläkepäätöksen meille tulojen varmistamiseksi muilla tavoin, katso ohjeet täältä.

Täytettyäsi talouteesi liittyvän hakemuksen saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Hyväksyttyäsi sopimusehdot pyydämme vielä kopion palkkakuitista tai tiliotteesta viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä tarvitsemme lisäksi veroselvitystä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Voit myös käyttää sähköistä Instantor-palvelua, jolloin sinun ei tarvitse lähettää erillistä selvitystä paperiversiona.

Arvostamme yksityisyyttäsi. Kaikki lainanhakuprosessimme ovat vahvasti suojattuja ja toimivat salatulla yhteydellä. Henkilökohtainen palvelu kuuluu asiakkaidemme perusoikeuksiin. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on lisäselvityksiä maksukyvystäsi, kysyttävää lainoistasi tai kehitysehdotus palveluihimme.

Käyttäjien arvioita

"Helppo tunnistautuminen ja selkeä asiakassivusto, josta näkee kaikki avoimet sekä maksetut lainat ja käyttövarat"

"Lainanhaku helppoa ja rahat siirtyy tilille nopeasti"

"Helppo tunnistautuminen ja selkeä asiakassivusto"