Joustolainalle nyt maksuaikaa 0%- korolla!*
100 €
5000 €

Joustolaina

-
/kk

vastuullista.fi

* Korotonta laina-aikaa lainan myöntöpäivästä ensimmäiseen eräpäivään asti, 14-45 päivää, jonka jälkeen korot peritään sopimuksen mukaisesti. Todellinen vuosikorko max. 77,16%. Laina-aika min. 3kk ja max. 52 kk.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€.Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. 
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta.

Joustolaina on nyt luotettava pikalaina- aina 5000€ asti

Me kaikki kohtaamme tilanteita, jolloin tarvitsemme pikalainaa nopesti ja luotettavasti. Olipa kyseessä äkillinen arkielämän yllätys tai suunniteltu hankinta, Joustolaina tuo avun arkielämän rahoitustarpeisiin 5000 euroon asti. Uutena Joustolaina-asiakkaana saat korotonta makusaikaa lainallesi kesimäärin 30 vuorokautta.

Joustolaina on siis nimensä mukaisesti joustava limiittilaina, josta voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan sinulle myönnetyn limiitin puitteissa. Nostoja voit tehdä joko tekstiviestillä tai kirjautumalla henkilökohtaiseen Online-palveluusi. Voit nostaa tilillesi joko pienempiä tai suurempia summia, nostojen määrää ei ole rajoitettu.

Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Laskun summa riippuu siitä, kuinka paljon olet nostanut lainaa tilillesi. Jos et tee nostoja, ei sinulle aiheudu myöskään kuluja. Tästä pääset lainalaskuriin.

Näin haet Risicumin pikalainaa

  1. Valitse pikalainan summa, jonka haluat käyttöösi
  2. Valitse eräpäivä ja siirry hakemukseen tunnistautumalla pankkitunnuksilla
  3. Täytä henkilökohtaiset tiedot ja vastaa talouteesi koskeviin muutamiin kysymyksiin
  4. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahojen siirtoa varten, tulee sinun tehdä vielä tuloselvitys. Tuloselvityksen tekeminen kestää muutaman minuutin.
  5. Valmista tuli! Saat pikalainan heti tilillesi ja voit vapaasti toteuttaa suunnitelmasi.

Hae pikalainaa edullisesti »

Pikalainan kustannuksemme ovat kohtuullisia

Saat luottopäätöksen 2050-5000 euron pikalainalle mutta maksat vain nostamastasi summasta. Voit valita noston määräksi 50 € ja 5000 € väliltä juuri sen summan jonka tarvitset. Kuluja syntyy vain nostetusta lainasta ja nostamaton laina toimii kuluttomana vararahastona. Tehdyt nostot voit maksaa takaisin 10 % lyhennyksin tekemästäsi nostosta. Kuukausierämme ovat kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300 €.

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron luotolle on 64,45 %. Joustolainan kuukausittainen minimilaskutuserä on 10% nostetun lainasumman pääomasta ja lasku on vähintään 50 euroa ja maksimissaan 300 euroa.

Milloin saan rahat tililleni?

Hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen hakemasi lainasumma siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe klo 7-22 sekä la-su klo 9-21. Hakemasi  lainasumma maksetaan tilillesi heti, mikäli pankkisi on jokin seuraavista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki tai joki Paikallisosuuspankki.

Jos sinulla on jokin muu pankki käytössäsi, näkyvät rahat tililläsi viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Meidät tunnetaan luotettavista ja läpinäkyvistä tuotteista

Risicum on toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2005. Kehittämämme lainatuote vastaa moneen erilaiseen rahoitustarpeeseen ja mahdollistaa sen mitä haluat. Tarjoamme asiakkaillemme vastuullisia, luotettavia ja aidosti kohtuuhintaisia ratkaisuja. Emme milloinkaan myönnä pikalainaa maksuhäiriöiselle henkilölle, ja tarkastamme aina luottotiedot. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme palvelee miltei kellon ympäri.

Voit lukea lisää pikavipit korvanneista lainaratkaisuista täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät erityisesti lainan hakemiseen liittyviä kysymyksiä. Muita usein kysyttyjä kysymyksiä löydät täältä.

Kuka voi saada pikalainan? | Milloin saan lainapäätöksen?

Miksi tarvitsemme kopion palkkakuitistasi tai vastaavan tositteen?

Mitkä ovat lainaehdot? | Mille summalle ja miten korkoa kerääntyy?