Pikalaina ilman kuluja Risicumilta

Korotonta ja kulutonta pikalainaa 300€ asti uusille asiakkaille

Me kaikki kohtaamme tilanteita, jolloin tarvitsemme lainaa pikaisesti. Yllättävät menot kaipaavat joskus avukseen pikalainaa. Risicumin pikalaina eli Joustolaina tuo avun arkielämän rahoitustarpeisiin. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden aina 5000€ pikalainaan asti.

Risicumin pikalaina on siis joustava limiittilaina, josta voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja luottamus ovat toimintamme kulmakiviä. Uudet Joustolainan asiakkaamme saavat korotonta ja kulutonta lainaa aina 300 euroon asti keskimäärin 30 päiväksi. Lopulliset korottomat päivät määräytyvät eräpäivävalintasi mukaan.

Näin haet Risicumin pikalainaa

  1. Valitse pikalainan summa, jonka haluat käyttöösi
  2. Valitse eräpäivä ja siirry hakemukseen tunnistautumalla pankkitunnuksilla
  3. Täytä henkilökohtaiset tiedot ja vastaa talouteesi koskeviin muutamiin kysymyksiin
  4. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahojen siirtoa varten, tulee sinun tehdä vielä tuloselvitys. Tuloselvituksen tekeminen kestää muutaman minuutin.
  5. Valmista tuli! Kun saat pikalainan tilillesi, voit vapaasti toteuttaa suunnitelmasi.

Pikalainan kustannuksemme ovat kohtuullisia

Saat luottopäätöksen 2050-5000 euron pikalainalle mutta maksat vain nostamastasi summasta. Voit valita noston määräksi 50 € ja 5000 € väliltä juuri sen summan jonka tarvitset. Kuluja syntyy vain nostetusta lainasta ja nostamaton laina toimii kuluttomana vararahastona. Tehdyt nostot voit maksaa takaisin 10 % lyhennyksin tekemästäsi nostosta. Kuukausierämme ovat kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300 €.

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku. Teemme aina 2050, 3000, 4000 tai 5000 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron luotolle on 64,45 %. Joustolainan kuukausittainen minimilaskutuserä on 10% nostetun lainasumman pääomasta. Lasku on vähintään 50 euroa ja maksimissaan 300 euroa.

Meidät tunnetaan luotettavista ja läpinäkyvistä tuotteista

Risicum on toiminut Suomen pikalainamarkkinoilla jo vuodesta 2005. Sinulle kehittämämme lainatuote taipuu tarpeisiisi ja elämäsi eri tilanteisiin. Tarjoamme vastuullisia, luotettavia ja aidosti kohtuuhintaisia ratkaisuja, jotka auttavat eteenpäin. Olemme palvelleet jo satoja tuhansia asiakkaita niin Suomessa kuin Ruotsissa. Kiitos, kun tutustuit meihin.

Voit lukea lisää pikalainat ja pikavipit korvanneista lainaratkaisuista täältä.