Pikalaina edullisesti 5000€ asti

Me kaikki kohtaamme tilanteita, jolloin tarvitsemme pikalainaa nopesti ja luotettavasti. Olipa kyseessä äkillinen arkielämän yllätys tai suunniteltu hankinta, Joustolaina tuo avun arkielämän rahoitustarpeisiin 5000 euroon asti. Uutena Joustolaina-asiakkaana saat korotonta ja kulutonta ensilainaa 300 euroon asti.

Joustolaina on siis nimensä mukaisesti joustava limiittilaina, josta voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan sinulle myönnetyn limiitin puitteissa. Nostoja voit tehdä joko tekstiviestillä tai kirjautumalla henkilökohtaiseen Online-palveluusi. Voit nostaa tilillesi joko pienempiä tai suurempia summia, nostojen määrää ei ole rajoitettu.

Takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Laskun summa riippuu, kuinka paljon olet nostanut lainaa tilillesi. Jos et tee nostoja, ei sinulle aiheudu myöskään kuluja. Tästä pääset lainalaskuriin.

Näin haet Risicumin pikalainaa

  1. Valitse pikalainan summa, jonka haluat käyttöösi
  2. Valitse eräpäivä ja siirry hakemukseen tunnistautumalla pankkitunnuksilla
  3. Täytä henkilökohtaiset tiedot ja vastaa talouteesi koskeviin muutamiin kysymyksiin
  4. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahojen siirtoa varten, tulee sinun tehdä vielä tuloselvitys. Tuloselvityksen tekeminen kestää muutaman minuutin.
  5. Valmista tuli! Saat pikalainan heti tilillesi ja voit vapaasti toteuttaa suunnitelmasi.

Hae pikalainaa edullisesti ›

Pikalainan kustannuksemme ovat kohtuullisia

Saat luottopäätöksen 2050-5000 euron pikalainalle mutta maksat vain nostamastasi summasta. Voit valita noston määräksi 50 € ja 5000 € väliltä juuri sen summan jonka tarvitset. Kuluja syntyy vain nostetusta lainasta ja nostamaton laina toimii kuluttomana vararahastona. Tehdyt nostot voit maksaa takaisin 10 % lyhennyksin tekemästäsi nostosta. Kuukausierämme ovat kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300 €.

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku. Teemme aina 2050, 3000, 4000 tai 5000 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron luotolle on 64,45 %. Joustolainan kuukausittainen minimilaskutuserä on 10% nostetun lainasumman pääomasta. Lasku on vähintään 50 euroa ja maksimissaan 300 euroa.

Milloin saan rahat tililleni?

Hyväksytyn tuloselvityksen jälkeen, hakemasi lainasumma siirretään tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-pe klo 7-22 sekä la-su klo 9-21. Hakemasi  lainasumma maksetaan tilillesi heti, mikäli pankkisi on jokin seuraavista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki tai joki Paikallisosuuspankki.

Jos sinulla on jokin muu pankki käytössäsi, näkyvät rahat tililläsi viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Meidät tunnetaan luotettavista ja läpinäkyvistä tuotteista

Risicum on toiminut Suomen pikalainamarkkinoilla jo vuodesta 2005. Sinulle kehittämämme lainatuote taipuu tarpeisiisi ja elämäsi eri tilanteisiin. Tarjoamme vastuullisia, luotettavia ja aidosti kohtuuhintaisia ratkaisuja, jotka auttavat eteenpäin. Olemme palvelleet jo satoja tuhansia asiakkaita niin Suomessa kuin Ruotsissa. Vastuullisena toimijana, emme myönnä pikalainaa maksuhäiriöiselle tai tarkistamatta henkilön luottotietoja. Kiitos, kun tutustuit meihin.

Voit lukea lisää pikavipit korvanneista lainaratkaisuista täältä.

Voit tehdä lainahakemuksen millä laitteella tahansa, mihin kellon aikaan tahansa.

Pikalaina

 

Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät erityisesti lainan hakemiseen liittyviä kysymyksiä. Muita usein kysyttyjä kysymyksiä löydät täältä.

Kuka voi saada pikalainan? | Milloin saan lainapäätöksen?

Miksi tarvitsemme kopion palkkakuitistasi tai vastaavan tositteen?

Mitkä ovat lainaehdot? | Mille summalle ja miten korkoa kerääntyy?