Uusille Joustolaina-asiakkaille korotonta ja kulutonta 300 euroon asti

Uusille Joustolaina-asiakkaille korotonta ja kulutonta 300 euroon asti

Saat luottopäätöksen 2050-5000 euron lainalle, mutta maksat vain nostamastasi summasta. Voit valita noston määräksi 50 € ja 5000 € väliltä juuri sen summan jonka tarvitset, ja kulut syntyvät vain siitä. Miksi nostaisi koko 5000 euron lainan kerralla, kun tarvitsee vain pienemmän summan. Täsmänosto takaa sen, että et maksa turhasta. Kuluja syntyy vain nostetusta lainasta ja nostamaton laina toimii korottomana vararahastona kunnes teet lainasta uusia nostoja.

Asiakkaidemme tyytyväisyys ja luottamus ovat toimintamme kulmakiviä. Haluammekin tarjota sinulle helpon ja turvallisen tavan tutustua Joustolainaamme. Uudet Joustolainan asiakkaamme saavat korotonta ja kulutonta lainaa aina 300 euroon asti keskimäärin 30 päiväksi. Lopulliset korottomat päivät määräytyvät eräpäivävalintasi mukaan.

Tehdyt nostot voit maksaa takaisin 10 % lyhennyksin, kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300 € erissä, kerran kuukaudessa

Tehdyt nostot näkyvät laskussa omilla riveillään. Saat laskun sähköpostiisi tai paperilaskuna, riippuen siitä kumman tavan olet valinnut. Laskuun on aina merkityy minimilyhennys, joka on 10 % avoimesta pääomasta, kuitenkin vähintään 50 € ja maksimissaan 300€, kaikista tehdyistä nostoista. Jos haluat maksaa enemmän kuin minimilyhennyksen, niin sekin onnistuu käyttämällä samaa viitenumeroa, joka on laskussa.

Näin haet Joustolainaa

  1. Valitse summa, jonka haluat nostaa käyttöösi
  2. Valitse eräpäivä ja siirry hakemukseen tunnistautumalla pankkitunnuksilla
  3. Täytä henkilökohtaiset tiedot ja vastaa talouteesi koskeviin muutamiin kysymyksiin
  4. Varmenna tulotiestosi käyttämällä luotettavaa Instantor-palvelua, ja saat luottopäätöksen sekä haluamasi summan tilillesi heti.

Tutustu tuloselvityksen antamiseen tästä.

Tutustu lainaehtoihin huolella

Lainaehtoihin kannattaa tutustua huolella. Jos sopimuksessa on kohtia, joihin haluat tarkennusta ja haluat keskustella niistä, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluun. Meillä asiakkaan perusoikeus on henkilökohtainen ja nopea palvelu.

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku. Teemme aina 2050, 3000, 4000 tai 5000 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron luotolle on 64,45 %. Joustolainan kuukausittainen minimilaskutuserä on 10% luoton pääomasta, kuitenkin niin että lasku on vähintään 50 euroa ja maksimissaan 300 euroa. Esimerkiksi tuhannen euron nostosta saat tasan 100 euron laskun. Tämä 100€ pitää sisällään myös kaikki laskutuskauden kulut. Mikäli nostat 5000€ on laskusi eräkoko maksimissaan 300€.

Lakimuutoksen myötä loppuneet pikalaina - ja muut pienlainatuotteet eivät ole menettäneet kysyntäänsä

Päinvastoin nykyisessä talous- ja työmarkkinatilanteesta johtuen tilapäiset haasteet kotitalouksien taloudessa ovat valitettavasti yleistyneet.

Uudessa tilanteessa halusimme yhdistää runsaasta tuotevalikoimastamme parhaat ominaisuudet asiakkaidemme eduksi ja siksi loimme Risicumin asiakkaille uuden Joustolainan. Tarjoamme asiakkaillemme uudistuneen Risicum.fi:n kautta nopeasti käyttöönotettavan lainaratkaisun arkielämän eri lainatarpeisiin.

Meidät tunnetaan luotettavista ja läpinäkyvistä tuotteista

Risicum.fi jatkaa sähköisten, helposti omaksuttavien ja haettavien nopeasti saatavien pienlainojen tarjoajana, vaikka perinteisiä pikalainoja ei siis enää myönnetäkkään. Sinulle kehittämämme lainatuote taipuu tarpeisiisi ja elämäsi eri tilanteisiin.  Tarjoamme vastuullisia, luotettavia ja aidosti kohtuuhintaisia ratkaisuja, jotka auttavat eteenpäin.

Lue lisää pikalainat ja pikavipit korvanneista lainaratkaisuista.