Risicumin pikalaina - korotonta ja kulutonta 300€ asti

Risicumin pikalaina - korotonta ja kulutonta 300€ asti uusille asiakkaille

Me kaikki kohtaamme tilanteita, jolloin tarvitsemme lainaa pikaisesti. Yllättävät menot kaipaavat joskus avukseen pikalainaa. Risicumin pikalaina eli Joustolaina tuo avun arkielämän rahoitukseesi. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden aina 5000€ limiittilainaan asti. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja luottamus ovat toimintamme kulmakiviä. Haluammekin tarjota sinulle helpon ja turvallisen tavan tutustua Joustolainaamme. Uudet Joustolainan asiakkaamme saavat korotonta ja kulutonta lainaa aina 300 euroon asti keskimäärin 30 päiväksi. Lopulliset korottomat päivät määräytyvät eräpäivävalintasi mukaan.

Näin haet Risicumin pikalainaa

    1. Valitse summa, jonka haluat nostaa käyttöösi
    2. Valitse eräpäivä ja siirry hakemukseen tunnistautumalla pankkitunnuksilla
    3. Täytä henkilökohtaiset tiedot ja vastaa talouteesi koskeviin muutamiin kysymyksiin
    4. Varmenna tulotietosi käyttämällä luotettavaa Instantor-palvelua ja saat luottopäätöksen sekä haluamasi summan tilillesi heti. Voit myös varmentaa tulotietosi muilla keinoin helposti ja nopeasti ohjeita seuraamalla.
    5. Valmista tuli! Kun saat pikalainan tilillesi, voit vapaasti toteuttaa suunnitelmasi.

Lainakustannuksemme ovat kohtuullisia

Saat luottopäätöksen 2050-5000 euron pikalainalle mutta maksat vain nostamastasi summasta. Voit valita noston määräksi 50 € ja 5000 € väliltä juuri sen summan jonka tarvitset. Kuluja syntyy vain nostetusta lainasta ja nostamaton laina toimii korottomana vararahastona kunnes teet lainasta uusia nostoja. Tehdyt nostot voit maksaa takaisin 10 % lyhennyksin, kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300 € erissä kerran kuukaudessa.

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku. Teemme aina 2050, 3000, 4000 tai 5000 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron luotolle on 64,45 %. Joustolainan kuukausittainen minimilaskutuserä on 10% luoton pääomasta, kuitenkin niin että lasku on vähintään 50 euroa ja maksimissaan 300 euroa.

Meidät tunnetaan luotettavista ja läpinäkyvistä tuotteista

Risicum.fi jatkaa sähköisten, helposti omaksuttavien ja haettavien nopeasti saatavien pienlainojen tarjoajana, vaikka perinteisiä pikalainoja ei siis enää myönnetäkään. Sinulle kehittämämme lainatuote taipuu tarpeisiisi ja elämäsi eri tilanteisiin. Tarjoamme vastuullisia, luotettavia ja aidosti kohtuuhintaisia ratkaisuja, jotka auttavat eteenpäin.

Lue lisää pikalainat ja pikavipit korvanneista lainaratkaisuista.