Tuloselvitys

Näin toimitat tuloselvitysen - Instantorilla rahat tilille heti

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen, teemme vastuullisena toimijana tuloselvityksen. Onnistyúneen tuloselvityksen jälkeen, voimme maksaa rahat ilmoittamallesi tilille.

Jos käytät tuloselvityksessä Instantoria saat rahat tilillesi heti, mikäli voimme myöntää sinulle lainan tulotietojesi perusteella. Instantoriin kirjaudut helposti pankkitunnuksillasi. Instantor toimii yhteistyössä pankkien kanssa eikä tietojasi siirretä ulkopuolisille. Turvallinen ja luotettava asioiminen sekä henkilö - ja tulotietojesi salassapito on hyvin tärkeää.

Mikäli et käyttänyt Instantoria, selvityksen lähettäminen onnistuu monella tavalla

Voit lähettää meille myös kopion palkkakuitista tai tiliottesesi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Tämä varmistus tehdään vain kerran. Saatuamme tositteen maksamme rahat tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su klo 9-21.  Tuloselvityksenä voimme tapauskohtaisesti käyttää myös esim. henkilön julkisia verotietoja luottopäätöksen tekemisessä. Jos sinulla on kysyttävää tai toisenlainen selvitys tuloistasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Vaihtoehtonasi ovat siis:

  1. Tiedoston lataaminen suoraan tietokoneeltasi hakemusprosessissa.
  2. Ota puhelimella kuva tositteesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai lähetä kuva numeroon 020 764 1533. 
  3. Tulotositteiden skannaaminen sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai
  4. Faksilla numeroon 020 764 1442 tai
  5. Postitse osoitteeseen Auraoki Nordic Oy, PL 710, 20101 Turku tai
  6. Tilaa valmiiksi maksettu palautuskirjekuori asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@risicum.fi tai

Toimitettuasi tositteen, saat vielä erillisen tekstiviestin, kun rahat on maksettu tilillesi.