Pikavippi korvataan Joustolainalla

Risicumin Joustolaina korvaa pikavipit. Risicum uudisti Joustolainan ja tuotteen sopimaan paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Risicumin Joustolainasta löytyy pienlainaratkaisu jokaiseen elämäntilanteeseen – se sopii myös vararahastoksi tulevaisuuteen silloin, kun lainan tarve ei ole akuuttia.

Pikavippien hakemisen tavoin, lainan hakeminen onnistuu helposti niin verkossa kuin mobiilissa. Joustolaina lupauksensa mukaan auttaa eteenpäin arkielämän rahoitustarpeissa. 2050-5000 € Joustolaina on joustava vararahastotyyppinen tuote, joissa nostat vain tarvitsemasi summan. Nostettavan summan tulee olla 50 ja 5000 euron väliltä

Valitse vain itsellesi sopiva lainasumma ja aloita lainanhaku verkkopankkitunnuksillasi. Alustavan lainapäätöksen saat jo muutamassa minuutissa.

Edullisempi kuin pikavippi

Entisaikojen pikavippien kulut saattoivat yllättää asiakkaat, kun pikavippien korot ja kulut olivatkin odotettua suuremmat. Joustolainassa tiedät aina mistä maksat. Maksat vain nostamastasi lainasummasta. Nostamatta jäänyt lainasumma toimii vararahastona tulevaisuuden varalle, josta ei aiheudu lainkaan kuluja.

Takaisinmaksu 50-300 euroa kuukaudessa

Lainan takaisinmaksu on joko 10% nostamastasi lainasummasta tai vähintään 50 euroa. Takaisimaksu on enintään 300 euroa kuukaudessa. Saat laskun kotiin tai sähköpostiisi kerran kuussa, riippuen valitsemastasi laskutustavasta. Eräpäivä on joko kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä, riippuen siitä kumman valitset lainahakemuksen yhteydessä. Laskussa jokainen nosto on eritelty ja näet minimilyhennyserän 10 % tai 50-300€. Jos haluat, voit maksaa samalla viitenumerolla myös isomman summan. Hae lainaa ›

Siirrä rahaa tilillesi kännykällä tai Online- palvelussa

Tekstiviestillä teet noston milloin ja mistä tahansa, lähettämällä viestin: R SUMMA numeroon 16450, esim. R 200 . Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta, ja me emme peri viestistä lisämaksua.

Tekstiviestin hinta on normaali oman operaattorisi perimä maksu. Viesti tulee lähettää samasta puhelinnumerosta, jonka annoit hakemuksen yhteydessä. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21. Voit tehdä nostopyynnön myös Online-palvelussamme kirjautumalla sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi. Onlinepalvelussa voit tarvittaessa myös muuttaa asiakastietojasi. 

Joustolainan kustannukset ovat läpinäkyviä

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron nostetulle luotolle on 64,45 %. Todellinen vuosikorko on enintään 77,02%.

Hae lainaa ›

 

Pikavipit ja muuttunut pienlaina-alaa

Vippiala muuttui kesällä 2013 sääntelyn myötä positiiviseen suuntaan. Pikavippien, pikalainojen ja uusien tuotteiden hinnoittelussa sekä avoimuudessa on monella toimijalla toki vielä paljon tehtävää. Risicum.fi erottuu asiakkaan eduksi tarjoamalla luotettavan, kohtuullisesti ja läpinäkyvästi hinnoitellun lainatuotteen. Meillä henkilökohtainen asiakaspalvelu kuuluu asiakkaan perusoikeuksiin. Kehitämme palvelua myös jatkossa sinun toiveidesi mukaan.

Aurajoki Nordic Oy on luotettava ja vakavarainen toimija

Sadattuhannet suomalaiset ovat valinneet Risicumin, joten se on takuulla sinun myös luottamuksesi arvoinen. Risicum oli yksi ensimmäisiä pien-ja pikalainayrityksiä Suomessa, ja se aloitti toimintansa jo vuonna 2005. Risicum Oy nimi muutettiin Aurajoki Nordic Oy:ksi kesällä 2013. 

Aurajoki Nordic Oy on rekisteröity lainanantaja, joka noudattaa kansainvälistä ECRC:en ja Suomen kuluttajaviraston kriteeristöä ja ohjeita. Kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme toivomusten mukaisesti. Otathan yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia koskien tuotteitamme. Aurajoki Nordic myöntää Risicumin Joustolainasta poikkeavia lainatuotteita osoitteessa www.laina.fi.