Pikavippi jäi historiaan, uudet lainatuotteet tarjoaa Laina.fi

DFC Nordic uudisti Laina.fi-palvelun ja tuotteet täysin sopimaan paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. DFC WhiteCard, Käyttölaina ja Kertalaina luovat kokonaisuuden, josta löytyy pienlainaratkaisu jokaiseen elämäntilanteeseen - myös vararahastoksi tulevaisuuteen silloin, kun lainan tarve ei ole akuuttia.

Hakeminen onnistuu uudesta Laina.fi -palvelusta, joka lupauksena mukaan auttaa eteenpäin. Lainatuotteet vaihtelevat 200€ ja 2500€ välillä kerralla nostettavista kulutusluottotyyppisistä lainatuotteista joustaviin vararahastotyyppisiin tuotteisiin, joissa nostat vain tarvitsemasi summan.

Pikavipit ja muuttunut pienlaina-ala

Vippiala muuttui kesällä 2013 sääntelyn myötä positiiviseen suuntaan. Pikavippien, pikalainojen ja uusien tuotteiden hinnoittelussa sekä avoimuudessa on monella toimijalla vielä paljon tehtävää.

Laina.fi erottuu asiakkaan eduksi tarjoamalla luotettavia, kohtuullisesti ja läpinäkyvästi hinnoiteltuja lainatuotteita. Meillä henkilökohtainen asiakaspalvelu kuuluu asiakkaan perusoikeuksiin. Kehitämme palvelua myös jatkossa sinun toiveidesi mukaan.

Pikavipin tilalle pienlainatuotteet

Kun tarvitset apua oikean lainatuotteen valintaan, ota yhteys asiakaspalveluun tai lue lisää:

  1. DFC WhiteCard - 200-500€ liitettynä maksukorttiin - toimii kuin luottokortti 
  2. Käyttölaina - 2500€ joustava laina, josta nostat tarvittaessa itsellesi sopivan summan 
  3. Kertalaina - 1500€, 2000€, 2500€ kerralla nostettava kulutusluotto

DFC Nordic Oyj on luotettava ja vakavarainen toimija

Tuhannet suomalaiset ovat valinneet Risicumin, joten Laina.fi on takuulla myös luottamuksesi arvoinen: molempien takana on DFC Nordic Oyj.
DFC Nordic Oyj on rekisteröity lainanantaja, joka noudattaa kansainvälistä ECRC:en ja Suomen kuluttajaviraston kriteeristöä ja ohjeita. Kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme toivomusten mukaisesti. Otathan yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia koskien tuotteitamme.