Joustolaina korvaa pikavipit.

DFC Nordic uudisti Risicum.fi-palvelun ja tuotteen sopimaan paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Risicumin Joustolainasta löytyy pienlainaratkaisu jokaiseen elämäntilanteeseen - mutta se sopii myös vararahastoksi tulevaisuuteen silloin, kun lainan tarve ei ole akuuttia.

Hakeminen onnistuu uudesta Risicum.fi -palvelusta, joka lupauksena mukaan auttaa eteenpäin. 2050-5000 € Joustolaina on joustava vararahastotyyppinen tuote, joissa nostat vain tarvitsemasi summan. Nostettavan summan tulee olla 50 ja 5000 euron väliltä

Minimilyhennys on pieni - vain 10 % pääomasta, kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300€ kuukaudessa

Saat laskun kotiin tai sähköpostiisi kerran kuuukaudessa. Eräpäivä on joko kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä, riippuen siitä kumman valitset lainahakemuksen yhteydessä. Laskussa jokainen nosto on eritelty ja näet minimilyhennyserän 10 % tai 50-300€. Jos haluat, voit maksaa samalla viitenumerolla myös isomman summan.

Siirrä rahaa tilillesi kännykällä tai Online- palvelussa

Siirrä lainastasi rahaa omalle tilillesi kätevästi tekstiviestin avulla. Lainahakemuksesi yhteydessä luodaan oma nelinumeroinen PIN-koodin. Opettele PIN-koodi ulkoa ja älä saata sitä ulkopuolisten tietoon. Puhelinumerollasi ja PIN-koodilla nostat rahaa lähettämällä viestin: NOSTA SUMMA PINKOODI numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on normaali oman operaattorisi perimä maksu. Viesti tulee lähettää samasta puhelinnumerosta, jonka annoit hakemuksen yhteydessä.

Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Voit tehdä nostopyynnön myös Online-palvelussamme kirjautumalla sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai käyttämällä omia verkkopankkitunnuksiasi. Online palvelussa voit tarvittaessa myös muuttaa asiakastietojasi. 

Joustolainan kustannukset ovat läpinäkyviä

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron nostetulle luotolle on 64,45 %.

Pikavipit ja muuttunut pienlaina-alaa

Vippiala muuttui kesällä 2013 sääntelyn myötä positiiviseen suuntaan. Pikavippien, pikalainojen ja uusien tuotteiden hinnoittelussa sekä avoimuudessa on monella toimijalla toki vielä paljon tehtävää.

Risicum.fi erottuu asiakkaan eduksi tarjoamalla luotettavan, kohtuullisesti ja läpinäkyvästi hinnoiteltun lainatuotteen. Meillä henkilökohtainen asiakaspalvelu kuuluu asiakkaan perusoikeuksiin. Kehitämme palvelua myös jatkossa sinun toiveidesi mukaan.

DFC Nordic Oy on luotettava ja vakavarainen toimija

Sadatuhannet suomalaiset ovat valinneet Risicumin, joten se on takuulla sinun myös luottamuksesi arvoinen. Risicum oli yksi ensimmäisiä pien-ja pikalainayrityksiä Suomessa, ja se aloitti toimintansa jo vuonna 2005. Risicum Oy nimi muutettiin DFC Nordic Oy:ksi kesällä 2013.DFC Nordic Oy on rekisteröity lainanantaja, joka noudattaa kansainvälistä ECRC:en ja Suomen kuluttajaviraston kriteeristöä ja ohjeita. Kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme toivomusten mukaisesti. Otathan yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia koskien tuotteitamme. DFC Nordic myöntää Risicumin Joustolainasta poikkeavia lainatuotteita osoitteessa www.laina.fi.