Kertalaina korvaa pikavipin
{{ minAmount }} €
{{ maxAmount }} €
{{ selectedAmount }} €
36 KK 48 KK 60 KK 72 KK 84 KK

Kuukausieräsi

{{ monthlyPayment }}
/kk

vastuullista.fi
Lainan koko:
{{ selectedAmount }}
Laina-aika:
{{ selectedDuration }} kk

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu 11€/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk

Pikavippi on nyt Kertalaina

Vippien kulut saattoivat yllättää asiakkaat kun korot ja kulut olivatkin odotettua suuremmat. Risicum uudisti Kertalainan sopimaan paremmin asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Risicumin Kertalainasta löytyy pienlainaratkaisu jokaiseen elämäntilanteeseen ja lainan kokoon.

Valitse vain itsellesi sopiva lainasumma ja aloita lainanhaku verkkopankkitunnuksillasi. Alustavan lainapäätöksen saat jo muutamassa minuutissa.

Hae Lainaa tästä »

Takaisinmaksu kerran kuukaudessa

Lainan takaisinmaksu on 4000€ lainasta vähintään 159,03 euroa kuukaudessa. Saat laskun kotiin tai sähköpostiisi kerran kuussa, riippuen valitsemastasi laskutustavasta. Eräpäivä on joka kuukauden 15. päivä tai kuukauden viimeinen päivä, riippuen siitä kumman valitset lainahakemuksen yhteydessä. Jos haluat, voit maksaa samalla viitenumerolla myös isomman summan.

Miten lainahakemus tehdään?

Teet lainahakemuksen milloin ja mistä tahansa: tarvitset vain puhelimesi, nettiyhteyden ja pankkitunnuksesi. Lainahakemuksessa kysymme Sinulta perustiedot ja muutaman talouteesi liittyvän kysymyksen. Talouteen liittyvät tulot ja menot varmistetaan Instantor-palvelun avulla, joka antaa meille tiedon siitä, jääkö ilmoittamiesi tulojen ja menojen jälkeen riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun. Kun päätös on positiivinen, saat pikalainan tilillesi heti.