Vippi unholaan - Joustolaina syrjäyttää nyt vipit

Vippi ja siihen vahvasti liitetty mielikuva vastuuttomuudesta on menneisyyttä. Vipit ovat vaihtuneet uskottaviin ja joustaviin lainatuotteisiin. Samalla entisen pikavippi-alan pelisäännöt ovat selkeytyneet. Risicumin Joustolaina on edullisempi. Minimilyhennys on vain 10 % pääomasta, kuitenkin vähintään 50 € ja suurimmillaan 300€ kuukaudessa.

Joustolainan uusille asiakkaille korotonta ja kulutonta lainaa 300€ asti

Asiakkaidemme tyytyväisyys ja luottamus ovat toimintamme kulmakiviä. Haluammekin tarjota sinulle helpon ja turvallisen tavan tutustua Joustolainaamme. Uudet Joustolainan asiakkaamme saavat korotonta ja kulutonta lainaa aina 300 euroon asti keskimäärin 30 päiväksi. Lopulliset korottomat päivät määräytyvät eräpäivävalintasi mukaan.

Lainapäätös on aina 2050, 3000, 4000 tai 5000 € ja nostat lainasta rahaa omalle tilillesi vain sillon kun on tarvetta. Raha jota et nosta, ei myöskään kerrytä sinulle kuluja. Pienin nosto voi olla 50 euroa ja halutessasi voit nostaa koko sinulle myönnetyn lainasumman tilillesi kokonaisuudessaan kerralla.

Hae Joustolainaa ja hyödynnä uuden asiakkaan etusi ›

Kuinka koroton ja kuluton määräytyvät?

Kuluttomia nostoja voit siis tehdä ensimmäisen laskutuskautesi ajan maksimissaan 300 euroon asti. Ensimmäinen laskutuskausi määräytyy lopullisen eräpäivävalintasi mukaan. Jos valitset eräpäiväksi kuun 15. päivän, on koroton laskutuskautesi lainan avaamispäivästä kuun viimeiseen päivään.  Jos lyhennät ensimmäiselle laskulle tulevan minimisumman, tai minkä summan haluat ensimmäiseen eräpäivään mennessä maksaa, alkaa korkoa kertyä lyhentämättömälle pääomalle luottosopimuksen normaalikulujen mukaisesti. Korottomia maksupäiviä sinulle kertyy keskimäärin 30, kuitenkin vähintään 14 ja maksimissaan 47 päivää. Ehdotamme sinulle automaattisest sitä eräpäivää, joka tarjoaa mahdollisimman paljon korotonta maksuaikaa.

Esim. Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas maksaa 50€ lyhennyksen eräpäivään mennessä, jolloin korkoa alkaa kertyä jäljelle jäävälle 250€ summalle.

Esim. Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas haluaa kuitenkin maksaa koko nostamansa lainasumman kerralla, jolloin hänelle ei jää lyhennettävää pääomaa.

Esim. Asiakas on nostanut 1000€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Ensimmäisellä laskutuskaudella nostot 300€ ovat olleet korottomia ja kuluttomia, jolloin ylimenevästä 700€ nostoista kertyy ensimmäiselle laskulle normaalisti korkoja ja kuluja luottosopimuksen mukaisesti.

Lainatiedot : Kuluttomat nostot ensimmäisen laskutuskauden ajan. Koroton maksuaika 14-47 päivää. Ensimmäisen laskutuskauden jälkeen normaalit kulut. Todellinen vuosikorko max. 77,16%. Laina-aika min. 3kk ja max. 52 kk.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€.Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. 
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta.