Lainan nostaminen – Näin helposti siirrät rahaa omalle tilille

Siirrä rahaa omalle tilille

Ensimmäinen siirto tehdään usein jo heti lainahakemuksen yhteydessä. Siirrämme rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe 7-22 ja la-su 9-21, kun lainapäätös ja tuloselvitys on hyväksytty. Jos et tee ensimmäistä nostopyyntöä hakemuksen yhteydessä, voit tehdä sen myöhemmin Online-palvelussa tai lähettää SMS-viestin matkapuhelimestasi.

Nosta rahaa omalle tilille Online-palvelussa

Kätevimmin rahaa  voidaan siirtää omalle tilille Online-palvelussamme. Online-palvelu on auki 24/7. Kirjaudu Online-palveluun sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai verkkopankkitunnuksillasi. Onlinessa vaadittavaPIN-koodi luodaan lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi aina asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Siirrä rahaa kännykällä

Tekstiviestillä teet noston milloin ja mistä tahansa, lähettämällä viestin: R SUMMA numeroon 16450, esim. R 200 . Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta, ja me emme peri viestistä lisämaksua.

Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.

Hae Lainaa »

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.