Kulutusluoton saaja läpäisee tiukan seulan

 

Tiesitkö, että vain n. 10 prosenttia meille tulevista lainahakemuksista hyväksytään? Kulutusluottoa hakevan henkilön tiedot ja maksukyky tarkastetaan erittäin huolellisesti. Seula on tiukka siksi, että haluamme myöntää lainan ainoastaan silloin kuin olemme itse arvioineet asiakkaan pystyvän suoriutumaan lainojen takaisinmaksusta ja hoitamaan kaikki lainan mukana tulevat velvollisuudet ilman ylivelkaantumista ja maksuhäiriöiden syntymistä. Eihän kukaan haluaisi lainata rahaa sellaiselle asiakkaalle, jolla ei pysty vakuuttamaan lainan antajaa maksukyvystään.

Risicumilta lainaa saavan hekilön on asuttava Suomessa ja hänellä on oltava tuloja jotka hän voi myös todentaa. Lisäksi luottotietojen ja on oltava kunnossa ja henkilön on oltava oikeustoimikelpoinen. Lainanhakuprosessissamme on monia vaiheita, joissa hakija voi kertoa itsestään, elämäntilanteestaan, taloudestaan ja kyvystään hoitaa hakemaansa lainaa.

TUPAS- tunnistautuminen varmistaa, että hakija voi hakea lainaa voi hakea vain itselleen. Tarjoamme hakijalle monia tapoja selvittää tulonsa, kuten esim. palkka- tai verotustiedot. Ne voi lähettää sähköpostitse, faksilla, tai perinteisenä, postin kantamana kirjelähetyksenä. Lisäksi olemme kehittäneet omia sähköisiä järjestelmiämme ja hyödyntännämme myös monia kolmannen osapuolen sähköisiä jäjestelmiä, jotka auttavat asiakasta tulojen selvittämisessä nopeasti ja erittäin luotettavasti.

Kuten sanottua, tärkein lainahakemuksella selvitettävä asia on asiakkaan maksukyky ja nimenomaan pitkäaikainen maksukyky. Myönnämme lainoja jopa viiden vuoden maksuajalla ja on meidän tehtävämme arvioida hakijan maksukykyä vuosien päähän. Tässä ajassa hakijan elämäntilanne voi muuttua paljonkin. Olemme kehittäneet monia tapoja pitkäaikaisen maksukyvyn selvittämiseen. Käytämme myös ulkopuolisia rekistereitä, joilla selvitämme hakijan nykytilanteen

Jos lainanhakuprosessi herättää kysymyksiä tai lainanhakija haluaa tarkistaa jonkin lainanhakuprosessiin liittyvän asian, hän voi olla yhteydessä asiakaspalveluumme viikon jokaisena päivänä. Oma ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa kaikissa lainahakemukseen ja tuloselvitykseen liittyvissä ongelmissa. Asikaspalvelussamme avainsanoja ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu. Olemme saaneet paljon kiitosta hyvästä asiakaspalvelustamme, ja pyrimme reagoimaan nopeasti asiakkaiden kyselyihin.

Tutustu Kertalainaan »

« Takaisin Blogin etusivulle