Joustolaina - Korotonta ja kulutonta uusille asiakkaille 300€ asti

Korotonta ja kulutonta Joustolainaa 300 € asti uusille asiakkaillemme keskimäärin 30 päiväksi

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Haluamme tarjota helpon ja luotettavan tavan tutustua Joustolainaamme. Uutena Joustolaina-asiakkaana saatkin siis täysin korotonta ja kulutonta lainaa aina 300€ keskimäärin 30 päiväksi. Jos nostat enintään 300 euron lainan, ei sinulle aiheudu ensimmäisen laskutuskautesi aikana lainkaan nostokuluja. Kaikkea ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit tehdä niin monta nostokulutonta nostoa Joustolainasta kuin haluat 300 euroon asti. Korottomien ja kuluttomien maksupäivien täsmällinen lukumäärä määräytyy eräpäivävalintasi mukaan. Eräpäiväksi voit valita joko kuun 15. tai viimeisen päivän. Ehdotamme sinulle automaattisesti eräpäiväksi hakemusprosessissa sitä päivää, jolla saat maksimaalisen hyödyn irti korottomasta maksuajasta. 

Miksi ottaisin Joustolainan kulutonta ja korotonta 300€ asti jopa 30 päiväksi?

 • Nostokuluttomat nostot 300 € asti ensimmäisellä laskutuskaudella
 • Ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Luottopäätös minuuteissa
 • Nopeat ja turvalliset rahasiirrot tilillesi
 • Yksi laina, joka on käytössäsi aina tarvittaessa

Hae Joustolainaa ja hyödynnä uuden asiakkaan etusi ›

Keskimääräinen koroton maksuaika 30 päivää Joustolainalle – tarkka koroton maksuaika eräpäivävalintasi mukaan

Haluamme tarjota uusille Joustolaina-asiakkaillemme täysin korotonta maksuaikaa. Lopullinen korottomien maksupäivien määrä riippuu lopullisesta eräpäivävalinnastasi, keskimääräisen korottoman maksuajan ollessa 30 päivää. Hakemusprosessin aikana ehdotamme sinulle automaattisesti eräpäivää sen mukaan, millä saat eniten korottomia maksupäiviä. Eräpäiväsi on joka tapauksessa joko kuun 15. tai kuun viimeinen päivä. Lopullisen valintasi mukaan Joustolainallesi kertyy minimissään 14 ja maksimissaan 47 päivää korotonta maksuaikaa.

Jos maksat nostamasi lainan takaisin ensimmäisen laskun saapuessa eräpäivään mennessä, on se sinulle täysin koroton. Huomioithan, että jos Joustolainan ensimmäinen lasku erääntyy, tulee saamallesi laskulle Joustolainan normaalit kulut. Jos Joustolainasta tekemäsi nostot ylittävät 300€, tulee jokaisesta 300€ ylittävästä nostosta normaalit nostopalkkiot eli 12,5 %.

 

Kuinka voin tehdä nostokuluttomia nostoja 300€ asti ja kuinka kauan?

Nostokuluttomia nostoja voit tehdä ensimmäisen laskutuskautesi ajan joko kirjautumalla Online-palveluumme tai helposti tekstiviestillä. Voit nostaa koko 300 euroa kerralla tai pienemmissä erissä, kuinka vain haluat.  Nostot 300€ asti ovat siis nostokuluttomia ensimmäisen laskutuskautesi ajan. Jos olet valinnut eräpäiväksesi kuun 15. päivän, laskutuskautesi on lainan avauspäivästä kuun viimeiseen päivään. Jos olet valinnut eräpäiväksesi puolestaan kuun viimeisen päivän, laskutuskautesi on lainan avauspäivästä kuun 14. päivään asti.

Mille summalle ja miten korkoa kerääntyy?

Nostokuluttomia ja korottomia nostoja voit tehdä aina 300 euroon asti. Nostamasi laina on sinulle täysin ilmainen, jos olet nostanut ensimmäisellä laskutuskaudella maksimissaan 300 euroa ja maksat koko nostamasi lainasumman Joustolainasta meille takaisin ensimmäisen laskusi eräpäivään mennessä.

 • Saat korotonta maksuaikaa ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää. Korottomia maksupäiviä on vähintään 14 ja maksimissaan 47 päivää.
 • Lopullinen koroton maksuaika määräytyy oman eräpäivävalintasi mukaan.
 • Ehdotamme sinulle automaattisesti hakemuksessa sitä eräpäivää, jolla saat maksimaalisen määrän korottomia maksupäiviä.
 • Jos eräpäiväsi on kuun 15. päivä, on ensimmäisen laskutuskautesi Joustolainan avauspäivästä kuun viimeiseen päivään. tänä aikana nostot 300 euroon asti ovat nostokuluttomia.
 • Jos eräpäiväsi on kuun viimeinen päivä, ensimmäinen Joustolainasi laskutuskausi on lainan avauspäivästä kuun 14. päivään asti.

Kun lyhennät ensimmäisestä laskusta minimisumman (tai muun summan, joka ei ylitä 300€), alkaa korkoa kertyä lyhentämättömälle pääomalle Joustolainan luottosopimuksen normaalikulujen mukaisesti.

Esim. Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas maksaa 50€ lyhennyksen eräpäivään mennessä. Korkoa alkaa kertyä jäljelle jäävälle 250€ summalle.

Esim. Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas haluaa kuitenkin maksaa koko nostamansa lainasumman kerralla. Asiakkaalle ei jää lyhennettävää pääomaa.

Esim. Asiakas on nostanut 1000€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Ensimmäisellä laskutuskaudella nostot 300€ ovat olleet korottomia ja kuluttomia, jolloin ylimenevästä 700€ nostoista kertyy ensimmäiselle laskulle normaalisti korkoja ja kuluja luottosopimuksen mukaisesti.

Risicumin Joustolaina

Risicumin Joustolaina tarjoaa helpotusta arkielämäsi rahoitustarpeisiin. Joustolainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa niin verkossa kuin mobiilissa. Meillä kaikilla tulee elämässä eteen tilanteita, kun menomme ylittävät rahapussin tulot. Nämä tilanteet vaativat nopeita, joustavia ja luotettavia ratkaisuja. Risicum haluaa olla arkielämäsi taloustilanteita paikkaava kumppani, niin pienemmissä kuin suuremmissakin rahoitustarpeissa.

Kenelle Joustolaina sopii?

Risicumin Joustolaina soveltuu joustavana limiittilainana niin yllättäväiin kuin suunniteltuihinkin menoihin sekä tilapäisiin lainatarpeisiin. Nostojen tekeminen on vaivatonta ja helppoa kirjautumalla Online-palveluumme tai tekstiviestillä. Haluamme tarjota sinulle helpon ja turvallisen keinon tutustua Joustolainaan. Uutena Joustolainan asiakkaana voit tehdä nostokuluttomia nostoja 300 euroon asti ensimmäisen laskutuskautesi ajan. Tarjoamme myös korotonta maksuaikaa ensimmäiselle laskullesi keskimäärin 30 päiväksi. Ensimmäisen laskutuskauden jälkeen nostoista peritään normaalien kulujen mukainen nostopalkkio, joka on 12,5% nostettavasta lainasummasta. Joustolaina-asiakkaana olet myös oikeutettu lyhennysvapaisiin kuukausiin kaksi kertaa 12 kuukauden aikana. Lyhennysvapaan edellytyksenä on, että olet lyhentänyt Joustolainaasi kolmen laskun verran eikä sinulla ole erääntyneitä laskuja. Lyhennysvapaata voi tilata joko tekstiviestillä tai Online-palvelussamme.

Hae Joustolainaa ja hyödynnä uuden Joustolainan etusi ›

Joustolaina on nopea ja luotettava talouden helpotus

Rahatarve voi yllättää kenet tahansa, milloin tahansa. Jos menomme ylittävät tulomme, se on luonnollinen osa arkielämää. Olipa taloudellisen tilanteen paikkaamisen tarve pienempi taikka suurempi, Joustolaina tuo nopean ja luotettavan helpotuksen aina 5000 euroon asti. Joustolainasta voit tehdä siirtoja omalle tilillesi oman limiittisi puitteissa, aina halutessasi. Voit nostaa kerralla kaiken tilillesi tai tehdä hiljalleen pienempiä nostoja. Joustolaina toimii digitaalisena luottokorttina taskussasi, aina valmiina käytettäväksi. Ei nostoja, ei kuluja. Jo yli 400 000 lainahakemusta, tervetuloa hakemaan lainaa tarpeidesi mukaan!

Miksi hakea Joustolainaa juuri Risicumilta?

Joustolaina on olemassa sen vuoksi, että voimme tuoda helpotusta arkeesi juuri silloin, kun rahatarve on akuutti. Joustolainan hakeminen meiltä on helppoa mutkatonta niin verkossa kuin mobiilissa. Vastaanotamme lainahakemuksia kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä jo yli 10 vuoden kokemuksella. Tiedostamme, että yllättävätkin menot vaativat nopeita ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Siksi me Risicumilla pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme, asiantunteva ja iloinen asiakaspalvelumme on yksi ylpeyden aiheistamme.

Risicum on luotettava ja vastuullinen luotonantaja jo vuodesta 2005

Luotettavana ja vastuullisena luotonantajana haluamme varmistua Joustolaina- ja Kertalaina-asiakkaidemme takaisinmaksukyvystä. Emme halua laina-asiakkaidemme joutuvan taloudelliseen ahdinkoon, vaan tarkoituksemme on nimenomaan tarjota taloudellista helpotusta arkielämän rahoitustarpeisiin. Olipa kyseessä pienemmät menot, kuten laskujen maksaminen, taikka isommat hankinnat, kuten uusi astianpesukone, haluamme olla tukenasi. Vastuullisuus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja ennen kaikkea ihmislähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Varmistuaksemme Joustolainan takaisinmaksukyvystäsi, pyydämme sinua vastaamaan muutamaan talouteesi liittyvän kysymyksen sekä todentamaan tulosi. Tulojen todentaminen hoituu helposti muutamassa minuutissa käyttämällä Instantoria tuloselvityksen tekemiseen, tarvitset vain henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi. Instantor toimii yhteistyössä pankkien kanssa ja on täysin luotettava. Voit myös helposti lähettää meille kuvakaappauksia tai tiedostoja tuloselvityksenä, tarkemmat ohjeet hakemuksessa. Helppoa ja vaivatonta! Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikissa Joustolainaan liittyvissä kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun!

Joustolainasta luottopäätös minuuteissa

Vastaanotamme Joustolainan hakemuksia kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Alustavan lanapäätöksen saat jo minuuteissa. Haluamme, että olet mahdollisimman tyytyväinen saamaasi palveluun ja pyrimme tekemään aina parhaamme. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää, asiakkaidemme antama positiivinen palaute palveluistamme on yksi suurimpia ylpeydenaiheitamme. Risicumilla lainan hakeminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää ja asiakkaidemme korkeat arvostelut palveluistamme ovat yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme.   

 • Saat luottopäätöksen minuuteissa
 • Lainan haku onnistuu sekä verkossa että mobiilissa
 • Asiantunteva ja iloinen asiakaspalvelu
 • Jo yli 800,000 lainahakemusta
 • Olemme luotettava arkielämän rahoituskumppani
 • Saat lainaa nopeasti ja turvallisesti
 • Huolehdimme asiakkaistamme
 • Voit aina olla meihin yhteydessä mikäli sinulla herää kysyttävää 

Miten kulut määräytyvät korottoman ja nostokuluttoman maksuajan jälkeen?

Joustolainan normaalikulut koostuvat tekemistäsi nostoista ja vuotuisesta korosta. Vuotuinen korko lasketaan avoimelle lainasummalle siltä ajalta, kun takaisinmaksu on avoimena. Maksat aina vain nostamastasi summasta. Nostamatta oleva lainasumma pysyy ilmaisena käyttövarana myöhempiä nostoja varten.

 • Jokaisen noston palkkio on 12,5 % noston määrästä.
 • Vuotuinen korko käytössä olevasta pääomasta on 77,16 %.
 • Laskutuslisä 4,90€ / lasku. Voit valita eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän.
 • Maksat kuukausittain 10 % tai alk. vähintään 50 € minimilyhennyksen.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. 
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta.