Kulutusluotto - Minimilyhennys alk. vähintään 51,38€ / kk.

Risicumin Kertalaina on Kulutusluotto, joka auttaa nopeasti, kun arkielämä yllättää

Risicumin kertalaina on 500, 750 tai 1000 euron Kulutusluotto. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla. Lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta. Luottopäätöksen saat heti. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe kello 7-22 ja la-su 9-21. Rahojen siirto tilille kestää vain muutaman hetken. Kulutusluotto sopii hyvin vähän isompiiin ja pienempiin kertahankkintoihin.

Takaisinmaksuerä on 51,38 € tai 77,07 € tai 102,77 € kuukaudessa

Kaikissa lainasummissa takaisinmaksuaika on aina 12 kuukautta.

  • Takaisinmaksuerä 500 euron lainassa on 51,38 euroa.
  • 750 euron Kulutusluoton takaisinmaksuerä on 77,07 euroa.
  • 1000 euron lainan kuukausierä on 102,77 euroa.

Eräpäivä määräytyy luoton myöntöpäivän mukaan. Laskuun on merkitty minimilyhennyksen summa. Jos haluatkin maksaa minimierää suuremman summan, niin sekin onnistuu vaivatta. Käytä silloin samaa viitenumeroa ja maksa haluamasi summa.

Hae lainaa ›

 Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 24,5%. Lisäksi perimme nostopalkkion 9,25% nostetusta summasta. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 49,70 %.

Lainahakemus on selkeä

Sähköisen lainahakemuksen täyttäminen käy kätevästi. Kysymme sinulta perustiedot ja muutaman talouteesi liittyvän kysymyksen. Talouteen liittyvät tulot ja menot varmistetaan Instantor-palvelun avulla. Palvelu antaa meille tiedon siitä, jääkö ilmoittamiesi tulojen ja menojen jälkeen riittävästi rahaa lainan takaisinmaksuun. Kun päätös on positiivinen, saat pikalainan tilillesi heti. Jos haluat toimittaa palkkakuitin tai eläkepäätöksen meille tulojen varmistamiseksi muilla tavoin, katso ohjeet täältä.

Täytettyäsi talouteesi liittyvän hakemuksen saat välittömästi alustavan lainapäätöksen. Hyväksyttyäsi sopimusehdot pyydämme vielä kopion palkkakuitista tai tiliotteesta viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä tarvitsemme lisäksi veroselvitystä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Voit myös käyttää sähköistä Instantor-palvelua, jolloin sinun ei tarvitse lähettää erillistä selvitystä paperiversiona.

Kertalaina on kulutusluotto, jota lyhennät tasaerissä kuukausittain

Kertalaina on yksinkertainen lainaratkaisu, joka toimii kuten kulutusluotto. Kertalainat ja kulutusluotot ovat Risicumilla 500, 750 ja 1000€ suuruisia lainoja ja ne maksetaan asiakkaan tilille kerralla. Yleisempien Kertalainojen lyhennykset tapahtuvat kuukausittain maksettavissa tasaerissä esimerkiksi 12 kuukauden takaisinmaksuajalla.  

Mikäli kertaluontoinen lainatarpeesi ylittää 1000 euroa, tutustu toki myös Risicumin Joustolainaan. Joustolaina toimii kuin digitaalinen luottokortti tarpeidesi mukaan 5000 euroon asti. Nostoja voit tehdä aina halutessasi ja maksat vain nostamastasi pääomasta. Tutustu Joustolainaan tästä.

Arvostamme yksityisyyttäsi. Kaikki lainanhakuprosessimme ovat vahvasti suojattuja ja toimivat salatulla yhteydellä. Henkilökohtainen palvelu kuuluu asiakkaidemme perusoikeuksiin. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on lisäselvityksiä maksukyvystäsi, kysyttävää lainoistasi tai kehitysehdotus palveluihimme.

Risicum.fi ja Laina.fi ovat osa vakavaraista Aurajoki Nordic Oy–konsernia

Sadattuhannet suomalaiset ja ruotsalaiset ovat valinneet Risicumin, joten kaikki lainatuotteemme ovat takuulla luottamuksesi arvoisia. Aurajoki Nordic Oy on rekisteröity lainanantaja, joka noudattaa kansainvälistä ECRC:en ja Suomen kuluttajaviraston kriteeristöä ja ohjeita. Kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme toivomusten mukaisesti. Otathan yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia koskien tuotteitamme.