Rahat nopeasti omalle tilille

Ensimmäinen siirto tehdään usein jo heti lainahakemuksen yhteydessä. Siirrämme rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe 8-21 ja la-su 9-20, kun lainapäätös ja tuloselvitys on hyväksytty. Jos et tee ensimmäistä nostopyyntöä hakemuksen yhteydessä, voit tehdä sen myöhemmin Online-palvelussa tai lähettää SMS-viestin matkapuhelimestasi.

Nosta rahaa omalle tilille Online-palvelussa

Kätevimmin rahaa  voidaan siirtää omalle tilille Online-palvelussamme. Online-palvelu on auki 24/7. Kirjaudu Online-palveluun sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodilla tai verkkopankkitunnuksillasi. Onlinessa vaadittavaPIN-koodi luodaan lainahakemuksen yhteydessä. Rahat siirretään tilillesi aina asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Siirrä rahaa kännykällä

Tekstiviestillä teet noston milloin ja mistä tahansa, lähettämällä viestin: R SUMMA numeroon 16450, esim. R 200 . Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta, ja me emme peri viestistä lisämaksua.

Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe 8-21 ja la-su 9-20.

Hae Joustolainaa »

Haluatko lyhennysvapaata Joustolainallesi?

Lyhennysvapaana kuukautena maksat avoimesta laskustasi ainoastaan korot ja kulut. Joustolainan asiakkaana voit saada lyhennysvapaata kaksi kertaa 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt lainaasi vähintään kolmen laskun verran. Voit lähettää tekstiviestin "RC VAPAA lainanumerosi" numeroon 16450. Odotathan vielä vahvistusviestimme lyhennysvapaasi aktivoimisesta. Lyhennysvapaata voit saada myös peräkkäisille kuukausille.

Lisätietoa lyhennysvapaasta ja tarkemmat ohjeet löydät täältä »

 

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 51 kuukautta.