Laina ilman korkoja ja kuluja 300€ asti

Laina 300€ asti kuluttomana

Voit saada 300 euroon asti korottoman ja kuluttoman ensilainan uutena Joustolainan asiakkaana. Lainaa voit saada enintään 5000 ja vähintään 2100 euron limiitillä. Koko summaa sinun ei tarvitse nostaa kerralla tilillesi, vaan voit tehdä nostoja oman mielesi mukaan. Voit siis tehdä siis nostoja 50 eurosta ylöspäin sinulle myönnetyn limiitin mukaisesti, milloin tahansa ja missä tahansa niin mobiilissa kuin verkossa. Lyhyesti sanottuna Joustolaina toimii luottokortti puhelimessasi.

Uutena Joustolainan asiakkaansa saat korotonta ja kulutonta ensilainaa 300 euroon asti. Korotonta maksuaikaa kertyy vähintään 14 ja enintään 47 päivää, riippuen eräpäivän valinnasta. Ehdotamme sinulle automaattisesti sitä eräpäivää, jolla saat eniten korotonta ja kulutonta maksuaikaa. 

Kuinka haen lainaa?

Voit hakea lainaa missä tahansa ja milloin tahansa, niin mobiilissa kuin verkossa. Valitse vain itsellesi sopiva lainasumma sekä eräpäivä. Tunnistaudu sisään pankkitunnuksillasi ja saat alustavan lainapäätöksen muutamassa minuutissa!

Voit tutustua pikalainaamme myös täällä 

Kuka saa lainaa?

Voit hakea lainaa, jos:

  • Olet 20-75 –vuotias vakituisesti Suomessa asuva (vähintään 2 vuotta osoite Suomessa)
  • Sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä.

Valitse vain itsellesi sopiva lainasumma, tunnistaudu sisään pankkitunnuksillasi ja aloita lainan hakeminen. Hakemuksen täyttäminen kestää muutaman minuutin ja saat alustavan lainapäätöksen heti. Voimme maksaa rahat tilillesi, kun olemme saaneet hyväksytyn tuloselvityksen. Tuloselvityksen tekeminen on helppoa ja nopeaa niin verkossa kuin mobiilissa.

Kuinka maksan lainaa takaisin?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuussa. Minimilyhennys on joko 50 € tai 10 % nostamastasi lainasummasta. Ensimmäisen laskutuskautesi ajan korkosi ja kulusi ovat kuitenkin 0 euroa, mikäli maksat ensimmäisen laskusi eräpäivään mennessä. Koroton ja kuluton takaisinmaksu koskee 300 euroon asti nostettua ensilainaa Joustolainasta ensimmäisen laskutuskautesi ajalta. 300 euroa ylittävistä nostoista perimme normaalikulut.