Hae lainaa nyt, korko jopa 0%
{{ minAmount }} €
{{ maxAmount }} €
{{ selectedAmount }} €
36 KK 48 KK 60 KK 72 KK 84 KK

Kuukausieräsi

{{ monthlyPayment }}
/kk

vastuullista.fi
Lainan koko:
{{ selectedAmount }}
Laina-aika:
{{ selectedDuration }} kk

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40% tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk

Kevät tuli ja ilmeemme uudistui, tervetuloa uusille sivuillemme!

Koroton ensilaina nyt Risicum Joustolainalla

 

Kevät on muutosten aikaa, ideat lisääntyvät yhdessä valon ja lämmön kanssa. Monet kiinnostavat projektit saavat nyt alkunsa. Hankkisitko viimein uuden polkupyörän? Lumen alta paljastuva puutarha herättää kotipuutarhurin inspiraation. Kaipaavatko seinät pintaremonttia vai olisiko aika aloittaa autotallin suunnittelu? Haluaisitko viettää huolettoman kesäloman vuokramökillä?

Uutena Risicumin Joustolaina-asiakkaana, sinulla on mahdollisuus tutustua Joustolainaamme helposti ja turvallisesti. Saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa, joka kestää lainan myöntöpäivästä ensimmäiseen eräpäivään asti. Joustolaina on helppo, nopea ja luotettava pikalaina siihen mitä haluat.

Tutustu Joustolainaan ja lunasta uuden lainan edut »

Joustolaina korvaa kalliit pikavipit

 

Pikalaina ja pikavippi ovat nykyään Joustolaina. Kalliit pikavipit koettiin ratkaisuina äkillisiin taloudellisiin ongelmiin, mutta Joustolaina antaa mahdollisuuden suunnitella lainasi ja menosi maksukykysi mukaisesti pitkäksi aikaa eteenpäin. Pikalainan etuihin voit tututua lisää täällä.

Joustolainan hakeminen meiltä on helppoa mutkatonta niin verkossa kuin mobiilissa. Joustavaa 2050-5000 euron Joustolainaa nostat käyttöösi vain tarvitsemasi summan, ja Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu aina erissä, joita lyhennät kerran kuukaudessa. Takaisinmaksu toimii siis luottokortin tavoin.

Minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€. Mikäli kuitenkin haluaisit maksaa lainaa nopeammin takaisin, voit aina maksaa myös suuremman summan oman valintasi mukaan. Jokainen takaisinmaksu palauttaa lainaa uudelleen käyttöösi samalla tavoin kuin luottokorteissakin. Saat laskutuskaudelta laskun postitse tai sähköpostiisi. Laskussa on eriteltynä kaikki nostosi sekä niihin kohdistuneet kulut.

Hae Joustolainaa »

Miten haet meiltä lainaa?

1. Valitse summa

2. Täytä hakulomake

 

3. Rahat tilille
    heti

Asiakaspalvelumme auttaa

 

Vastaanotamme lainahakemuksia vuorokauden ympäri ja saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa. Risicum on luotettava ja vastuullinen luottotuote ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 2005. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu. Oma ja aina henkilökohtaisesti palveleva asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 8-21 ja viikonloppuisin klo 9-20.

Siirry asiakaspalveluun »

Risicum Joustolaina

 

  • Lainaa 5000€ asti- nopeasti ja vaivattomasti
  • Luotettava Joustolaina on kuin digitaalinen luottokortti - aina saatavillasi
  • Maksat vain käytetystä pääomasta- uusilla lainoilla
  • Joustava takaisinmaksu
  • Lyhennysvapaa kuukausi kaksi kertaa vuodassa.

Haluatko lyhennysvapaata Joustolainallesi?

 

Lyhennysvapaana kuukautena maksat avoimesta laskustasi ainoastaan korot ja kulut. Joustolainan asiakkaana voit saada lyhennysvapaata kaksi kertaa 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt lainaasi vähintään kolmen laskun verran. Voit lähettää tekstiviestin "RC VAPAA lainanumerosi" numeroon 16450. Odotathan vielä vahvistusviestimme lyhennysvapaasi aktivoimisesta. Lyhennysvapaata voit saada myös peräkkäisille kuukausille.

Lisätietoa lyhennysvapaasta ja tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Mistä Joustolainan ja Kertalainan kustannukset koostuvat?

Joustolainan kustannukset

 

Joustolainan kulut muodostuvat tekemistäsi nostoista, laskutuslisästä ja vuotuisesta korosta, joka lasketaan avoimelle summalle siltä ajalta, kun takaisinmaksu on avoinna. Maksat siis aina vain nostamastasi summasta ja ylimääräinen käyttövara säilyy ilmaisena luottovaranasi odottaen uusia nostotarpeita.

  • Nostopalkkio 12,5%
  • Laskutuslisä 4,90€
  • Luoton nimelliskorko 29%-39%, joka vahvistetaan henkilökohtaisessa lainatarjouksessa
  • Todellinen vuosikorko max. 77,16%

Esimerkkilaina: Teemme aina 2050€, 3000€, 4000€ tai 5000€ lainasopimuksen. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 600€:n nostetulle luotolle on 64,45% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31 erässä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta

Tutustu lainalaskuriimme »