Laina ilman vakuuksia | Risicum Joustolaina

Lainaa ilman vakuuksia jopa 5000€ asti

Jos tarvitset lainaa nopeasti ja luotettavasti, kannattaa tutustua Joustolainaamme. Risicumin Joustolaina on vakuudeton laina ja toimii apunasi arkielämän rahoitustarpeissa. Lainaa voit hakea aina 5000 euroon asti verkossa ympäri vuorokauden ja alustavan lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa. Voit nostaa käyttöösi aina sen summan, kuin haluat. Pienimmät nostomme alkavat 50 eurosta ja voit tehdä nostoja siis juuri kuten haluat, sinulle myönnetyn luottorajan mukaisesti.

Haluamme tarjota uusille asikkaillemme helpon tavan tutustua Joustolainaamme. Uutena Joustolainan asiakkaana, saat ensilainan korottomana ja kuluttomana 300 euroon asti. Koroton ja kuluton laina 300 euroon asti on voimassa ensimmäisen laskutuskautesi ajan. 

Hakemuksen täyttäminen ja alustavan lainapäätöksen saaminen ovat täysin ilmaisia. Voit olla huoletta, sillä lainahakemus ei sido sinua vielä mihinkään. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa, minimilyhennyksen ollessa joko 50 euroa tai 10% nostamastasi lainasummasta. Maksat siis ainoastaan nostamastasi lainasta.

Voit siirtää rahaa tilillesi eli tehdä nostoja milloin tahansa, missä tahansa. Nostot teet helposti sekä tekstiviestillä että omassa asiakkaan Online-ympäristössä. Nostokuluna perimme 12,5% nostamastasi lainasummasta. Jos siis nostat tilillesi 100 euroa, perimme nostokuluna 12,5 euroa.

Luit juuri Joustolainan esittelyn pähkinänkuoressa. Helppoa ja yksinkertaista, eikö vain? Alta löydät vielä tarkempaa tietoa liittyen Joustolainan ominaisuuksiin, 

  • Myönnämme maksimissaan 5000 euron Joustolainan.
  • Saat lainapäätöksesi vain minuuteissa.
  • Nostoja voi tehdä sekä tekstiviestillä että omassa Onlinessa.
  • Ei nostoja, ei kuluja. Niin yksinkertaista.
  • Hakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään.
  • Joustavalla takaisinmaksulla lyhennät lainaa helposti.