Tee Joustolainastasi juuri sellainen kuin tarvitset.

Joustolaina on 2050-5000 euron Käyttölaina, josta nostat tarpeesi mukaan.

Käyttölaina auttaa ja joustaa

Käyttölaina on uusi, joustava lainatuote. Myönnämme 2050-5000 € Käyttölainan, josta voit nostaa juuri sen verran kuin tarvitset. Käyttölaina sopii vaikkapa vararahastoksi yllättäviin menoihin tai apuvälineeksi henkilölle, jonka elämäntilanteeseen tulee tilapäisiä lainatarpeita.

Käyttölaina sopii melkein kaikille

Lainan saannin edellytyksenä on, että olet 20-75 vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja varmistanut että takaisinmaksukykysi on riittävä.

Käyttölainan hakeminen on helppoa

Käyttölainahakemuksen teet helposti netissä, kirjautumalla turvallisesti pankkitunnuksillasi järjestelmäämme. Hakemuksessa kysymme sinulta talouteesi liittyviä kysmyksiä. Nämä asiat vaikuttavat lainapäätökseen. Saat meiltä lainatarjouksen välittömästi. Tutustu siihen huolellisesti ja hyväksy lainatarjous. Kun olet hyväksynyt sopimusehdot, voit tehdä ensimmäisen nostopyynnön. Saatuamme sinulta nostopyynnön, pyydämme sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä 3 kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydämme veroselvitystä, ja eläkeläisiltä eläkepäätösen lähettämistä. Tämä varmistus koskee vain ensimmäistä nostoasi. Luotuasi hakemuksen yhteydessä henkilökohtaisen PIN-koodin, voit tehdä nostoja myös suoraan kännykällä.

Selvityksen lähettäminen onnistuu monella tavalla

 1. Lataa tiedosto omalta koneeltasi näin:
  1. Klikkaa painiketta Valitse tiedostot
  2. Etsi oikea tiedosto esimerkiksi palkkakuitti koneeltasi
  3. Valitse tiedosto klikkaamalla sitä hiiren vasemalla painikkeella
  4. Klikkaa Avaa
  5. Kun olet ladannut haluamasi tiedostot, klikkaa Lähetä liitteet - painiketta

  Tuetut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, gif, jpg, jpeg.
 2. Skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai
 3. Faksilla numeroon 020 764 1442 tai
 4. Postitse osoitteeseen DFC Nordic Oy, PL 710, 20101 Turku tai
 5. Ota puhelimella kuva tositteesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi

Mistä Käyttölainan kustannukset syntyvät

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 29-39 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Teemme aina 2050, 3000, 4000 tai 5000 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 1600 euron nostetulle luotolle on 64,45 %. Käytettäessä Joustolainaa yli 200 eurolla kuukaudessa on minimilyhennys vähintään 10 % laskettuna avoimen pääoman määrästä, kuitenkin minimissään 50 €/kk ja maksimissaan 300 €/kk. Lopullinen hinta muodostuu Joustolainan tosiasiallisesta käytöstä ja maksuohjelmasta. Laskutuslisä 4,90€ / lasku.

Tutustu esimerkkilaskelmiin tästä. Lainalaskuriin pääset tästä.

Käyttölainan laskutuskausi – sinä päätät

Laskutuskausi määräytyy sen mukaan, valitsetko eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän. Eräpäivä 15. päivä antaa laskutuskaudeksi kuukauden 1. ja viimeisen päivän. Kun eräpäiväksi on valittu kuukauden viimeinen päivä, tulee laskutuskaudeksi kuukauden 15. ja seuraava kuukauden 14. päivän välinen jakso.

Käyttölainan takaisinmaksu

Saat laskutuskaudelta laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Laskussa on eriteltynä kaikki nostosi sekä niihin kohdistuneet kulut. Laskuun on valmiiksi merkitty minimilyhennys, mutta voit halutessasi aina maksaa koko avoimen pääoman kerralla pois. Laskutusmaksu on 4,90 € / lasku.