Uusille Joustolainoille jopa 300€ etu

Korotonta ja kulutonta Joustolainaa 300 € asti uusille asiakkaillemme keskimäärin 30 päiväksi

Arkielämä voi tuoda mukanaan yllättäviäkin rahatarpeita, me kaikki koemme niitä. Risicumin Joustolainan avulla voit saada helpotusta näihin tilanteisiin. Haluammekin tarjota helpon ja luotettavan tavan tutustua Joustolainaamme. Uutena Joustolaina-asiakkaana saat täysin korotonta ja kulutonta lainaa aina 300€ asti keskimäärin 30 päiväksi.

Jos nostat enintään 300 euron lainan, ei sinulle aiheudu ensimmäisen laskutuskautesi aikana lainkaan nostokuluja. Laina on sinulle siis täysin ilmainen, jos nostat maksimissaan 300 euroa ensimmäisen laskutuskauden aikana ja maksat lainan takaisin kokonaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Korottomien ja kuluttomien maksupäivien täsmällinen lukumäärä määräytyy eräpäivävalintasi mukaan.

 • Nostokuluttomat nostot 300 € asti ensimmäisellä laskutuskaudella
 • Ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
 • Luottopäätös minuuteissa
 • Nopeat ja turvalliset rahasiirrot tilillesi
 • Yksi laina, joka on käytössäsi aina tarvittaessa

Hae Joustolainaa ja hyödynnä uuden asiakkaan etusi ›

Keskimääräinen koroton maksuaika 30 päivää

Eräpäiväsi on valintasi mukaisesti joko kuun 15. tai kuun viimeinen päivä. Lopullisen valintasi mukaan Joustolainallesi kertyy minimissään 14 ja maksimissaan 47 päivää korotonta maksuaikaa. Eräpäivä valitaan usein esimerkiksi palkkapäivän mukaan.

Jos maksat nostamasi lainan takaisin ensimmäisen laskun saapuessa eräpäivään mennessä, on se sinulle täysin koroton. Huomioithan, että jos Joustolainan ensimmäinen lasku erääntyy, tulee saamallesi laskulle Joustolainan normaalit kulut. Jokaisesta 300€ ylittävästä nostosta normaalit nostopalkkiot eli 12,5 %.

Jatkossa minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€.

Kuinka voin tehdä nostokuluttomia nostoja 300€ asti ja kuinka kauan?

Nostokuluttomia nostoja voit tehdä ensimmäisen laskutuskautesi ajan joko kirjautumalla Online-palveluumme tai helposti tekstiviestillä. Voit nostaa koko 300 euroa kerralla tai pienemmissä erissä, kuinka vain haluat. Jos olet valinnut eräpäiväksesi kuun 15. päivän, laskutuskautesi on lainan avauspäivästä kuun viimeiseen päivään. Jos olet valinnut eräpäiväksesi puolestaan kuun viimeisen päivän, laskutuskautesi on lainan avauspäivästä kuun 14. päivään asti.

Mille summalle ja miten korkoa kerääntyy?

Esim. Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas maksaa 50€ lyhennyksen eräpäivään mennessä. Korkoa alkaa kertyä jäljelle jäävälle 250€ summalle.

Esim. Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas haluaa kuitenkin maksaa koko nostamansa lainasumman kerralla. Asiakkaalle ei jää lyhennettävää pääomaa.

Esim. Asiakas on nostanut 1000€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Ensimmäisellä laskutuskaudella nostot 300€ ovat olleet korottomia ja kuluttomia, jolloin ylimenevästä 700€ nostoista kertyy ensimmäiselle laskulle normaalisti korkoja ja kuluja luottosopimuksen mukaisesti.

Miksi hakea Joustolainaa juuri Risicumilta?

Joustolainan hakeminen meiltä on helppoa mutkatonta niin verkossa kuin mobiilissa. Vastaanotamme lainahakemuksia kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä jo yli 10 vuoden kokemuksella. Tiedostamme, että yllättävätkin menot vaativat nopeita ja luotettavia rahoitusratkaisuja. Siksi me Risicumilla pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Asiantunteva ja iloinen asiakaspalvelumme on yksi ylpeyden aiheistamme.

Risicum on luotettava ja vastuullinen luotonantaja jo vuodesta 2005. Olipa kyseessä pienemmät menot, kuten laskujen maksaminen, tai isommat hankinnat, kuten uusi astianpesukone, haluamme olla tukenasi. Vastuullisuus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja ennen kaikkea ihmislähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikissa Joustolainaan liittyvissä kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun!

Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa. Asiakastyytyväisyys on meille hyvin tärkeää ja asiakkaidemme korkeat arvostelut palveluistamme ovat yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme.

 • Saat luottopäätöksen minuuteissa
 • Lainan haku onnistuu sekä verkossa että mobiilissa
 • Asiantunteva ja iloinen asiakaspalvelu
 • Jo yli 800,000 lainahakemusta
 • Olemme luotettava arkielämän rahoituskumppani
 • Saat lainaa nopeasti ja turvallisesti
 • Huolehdimme asiakkaistamme
 • Voit aina olla meihin yhteydessä mikäli sinulla herää kysyttävää