Joustolaina - Risicumin uusi joustava 2050€-5000€ lainaratkaisu

Uusi 2050-5000€ Joustolaina Risicumilta

Risicum.fi on palvelu, joka tarjoaa sinulla DFC Nordic Oy:n myöntämän Joustolainan. Risicumin vanhana asiakkaana oletkin ehkä jo tottunut palvelun nopeuteen ja helppouteen, nyt saat lisäksi joustavuutta kohtuulliseen hintaan. Joustavaa 2050-5000 euron Joustolainaa nostat vain tarvitsemasi summan. Loppu saldo jää vararahastoksesi, josta voit nostaa tarvittaessa haluamasi määrän silloin kuin tarvitset ja haluat.

Olemme keskittäneet Joustolainan hakemisen ja myöntämisen Risicum.fi -palveluumme, jonne nyt kutsumme sekä Risicumin nykyiset että uudet asiakkaat.

Näin toimii Joustolaina

  • Myönnämme 2050-5000 euron Joustolainan, josta nostat tarvitsemasi summan.
  • Kuukausittainen minimilyhennys on 10 % avoimesta lainapääomasta, kuitenkin vähintään 50 € ja maksimissaan 300€. Voit myös maksaa laskulla näkyvän koko avoimen pääoman pois, aivan kuten haluat.
  • Maksat vain nostamastasi lainasta, et käyttämättömästä pääomasta.
  • Luotuasi henkilökohtaisen PIN-koodin, teet nostopyynnöt SMS-viestillä mistä ja milloin vain.
  • Asiakaspalvelu auttaa kaikkiin Joustolainaan liittyvissä asioissa ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.

Joustolainan takaisinmaksu on min. 10 % avoimesta pääomasta, kuitenkin vähintään 50 € ja maksimissaan 300€/kk

Joustolainan kulut muodostuvat tekemistäsi nostoista, laskutuslisästä ja vuotuisesta korosta, joka lasketaan avoimelle summalle siltä ajalta, kun takaisinmaksu on avoinna. Maksat siis aina vain nostamastasi summasta ja ylimääräinen käyttövara pysyy ilmaiseksi varattuna sinulle. Jokaisen noston palkkio on 12,5 % noston määrästä. Vuotuinen korko käytössä olevasta pääomasta on 29% tai 39%. Laskutuslisä 4,90€ / lasku. Voit valita eräpäiväksi kuukauden 15. päivän vai kuukauden viimeisen päivän.

Myös Käyttölaina on laina ilman vakuuksia tai takaajia