Uusille lainoille jopa 45 päivää ilman korkoa!
50 €
5000 €

Joustolaina

-
/kk

vastuullista.fi

* Kuluttomat nostot ensimmäisen laskutuskauden ajan. Koroton maksuaika 14-47 päivää. Ensimmäisen laskutuskauden jälkeen normaalit kulut. Todellinen vuosikorko max. 77,16%. Laina-aika min. 3kk ja max. 52 kk.

Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€.Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. 
Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta.

Uusille Joustolainoille jopa 0% korkoa!

Risicumin Joustolainan avulla pääset lähemmäs sitä mitä haluat. Haluammekin tarjota helpon ja luotettavan tavan tutustua Joustolainaamme.Uutena Joustolaina-asiakkaana saat täysin korotonta maksuaikaa 14- 45 päivää, riippuen lainan myöntä- ja eräpäivästä.

Jos maksat lainan takaisin vähintään kahden viikon kuluessa, et maksa lainastasi lainkaan korkoa. Laina on sinulle siis täysin ilmainen, jos maksat lainan takaisin kokonaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Korottomien maksupäivien täsmällinen lukumäärä määräytyy eräpäivävalintasi mukaan.

  • Ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Luottopäätös minuuteissa
  • Nopeat ja turvalliset rahasiirrot tilillesi
  • Yksi laina, joka on käytössäsi aina tarvittaessa

Hae Joustolainaa ja hyödynnä uuden asiakkaan etusi »

Keskimääräinen koroton maksuaika 30 päivää

Eräpäiväsi on valintasi mukaisesti joko kuun 15. tai kuun viimeinen päivä. Lopullisen valintasi mukaan Joustolainallesi kertyy minimissään 14 ja maksimissaan 45 päivää korotonta maksuaikaa. Eräpäivä valitaan usein esimerkiksi palkkapäivän mukaan.

Jos maksat nostamasi lainan takaisin ensimmäisen laskun saapuessa eräpäivään mennessä, on se sinulle täysin koroton. Huomioithan, että jos Joustolainan ensimmäinen lasku erääntyy, tulee saamallesi laskulle Joustolainan normaalit kulut. Jatkossa minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€.

Mille summalle ja miten korkoa kerääntyy?

Esim.Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas maksaa 50€ lyhennyksen eräpäivään mennessä. Korkoa alkaa kertyä jäljelle jäävälle 250€ summalle.

Esim.Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas haluaa kuitenkin maksaa koko nostamansa lainasumman kerralla. Asiakkaalle ei jää lyhennettävää pääomaa.

Esim.Asiakas on nostanut 1000€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Ensimmäisellä laskutuskaudella nostot 300€ ovat olleet korottomia ja kuluttomia, jolloin ylimenevästä 700€ nostoista kertyy ensimmäiselle laskulle normaalisti korkoja ja kuluja luottosopimuksen mukaisesti.

Miksi hakea Joustolainaa juuri Risicumilta?

Joustolainan hakeminen meiltä on helppoa mutkatonta niin verkossa kuin mobiilissa. Yllättävät menot vaativat nopeita, silti luotettavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Siksi me Risicumilla pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme miltein aina.

Risicum on ollut luotettava ja vastuullinen luotonantaja jo vuodesta 2005.Vastuullisuus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja ennen kaikkea ihmislähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikissa Joustolainaan liittyvissä kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun!

Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa.

Käyttäjien arvioita

 

"Annettu informaatio ja joustavuus erittäin hyvä."

"Laina tuli nopeasti."

 

"Ensimmäinen kokemus selkeä ja yksiselitteinen. Lainan uusiminen oli helppoa."

"Lainan haku oli helppoa."