Joustolaina on nyt Kertalaina
{{ minAmount }} €
{{ maxAmount }} €
{{ selectedAmount }} €
36 KK 48 KK 60 KK 72 KK 84 KK

Kuukausieräsi

{{ monthlyPayment }}
/kk

vastuullista.fi
Lainan koko:
{{ selectedAmount }}
Laina-aika:
{{ selectedDuration }} kk

Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu 11€/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk

Joustolaina on nyt Kertalaina

Joustolaina on nyt Kertalaina

Vaikka emme myönnä enää uusia Joustolainoja syyskuussa 2019 voimaantulleen lakimuutoksen jälkeen, palvelemme Joustolainan asiakkaita edelleen niin kuin ennenkin: asiantuntevasti ja asiakasta kuunnellen. Limiittilainat poistuivat syyskuun 2019 alussa Risicumin valikoimasta mutta voit jatkaa lainasi käyttämistä normaalisti: tee nostoja luottovarastasi, maksa lainaasi takaisin ja hae lisää edullista Joustolainaa.

Vanhana Joustolainan asiakkaana kohdallasi pätevät edelleen Joustolainan edut:

  • Ensimmäiselle laskulle keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Luottopäätös minuuteissa
  • Nopeat ja turvalliset rahasiirrot tilillesi
  • Yksi laina, joka on käytössäsi aina tarvittaessa

 

Hae joustavaa Kertalainaa »

Keskimääräinen koroton maksuaika 30 päivää

Joustolainassa eräpäiväsi on valintasi mukaisesti joko kuun 15. tai kuun viimeinen päivä. Lopullisen valintasi mukaan Joustolainallesi kertyy minimissään 14 ja maksimissaan 45 päivää korotonta maksuaikaa. Eräpäivä valitaan usein esimerkiksi palkkapäivän mukaan.

Jos maksat nostamasi lainan takaisin ensimmäisen laskun saapuessa eräpäivään mennessä, on se sinulle täysin koroton. Huomioithan, että jos Joustolainan ensimmäinen lasku erääntyy, tulee saamallesi laskulle Joustolainan normaalit kulut. Jatkossa minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€.

Mille summalle ja miten korkoa kerääntyy?

Esim.Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas maksaa 50€ lyhennyksen eräpäivään mennessä. Korkoa alkaa kertyä jäljelle jäävälle 250€ summalle.

Esim.Asiakas on nostanut 300€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Hänelle saapuvassa ensimmäisessä laskussa minimilyhennys on 50€. Asiakas haluaa kuitenkin maksaa koko nostamansa lainasumman kerralla. Asiakkaalle ei jää lyhennettävää pääomaa.

Esim.Asiakas on nostanut 1000€ ensimmäisen laskutuskauden aikana. Ensimmäisellä laskutuskaudella nostot 300€ ovat olleet korottomia ja kuluttomia, jolloin ylimenevästä 700€ nostoista kertyy ensimmäiselle laskulle normaalisti korkoja ja kuluja luottosopimuksen mukaisesti.

Miksi hakea nyt uusi Kertalaina juuri Risicumilta?

Uuden Kertalainan hakeminen meiltä on helppoa mutkatonta niin verkossa kuin mobiilissa. Yllättävät menot vaativat nopeita, silti luotettavuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Siksi me Risicumilla pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme palvelee asiakkaitamme miltein aina.

Risicum on ollut luotettava ja vastuullinen luotonantaja jo vuodesta 2005.Vastuullisuus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja ennen kaikkea ihmislähtöisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Ystävällinen asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan kaikissa Joustolainaan liittyvissä kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun!

Vastaanotamme lainahakemuksia 24/7 ja saat alustavan lainapäätöksen minuuteissa.

Hae joustavaa Kertalainaa »

Käyttäjien arvioita

 

"Annettu informaatio ja joustavuus erittäin hyvä."

"Laina tuli nopeasti."

 

"Ensimmäinen kokemus selkeä ja yksiselitteinen. Lainan uusiminen oli helppoa."

"Lainan haku oli helppoa."