Risicumin arkielämän rahoitusratkaisut.

Risicumin Joustolaina ja Kulutusluotto paikkaavat arkielämän rahoitustarpeita silloin, kun tarve on akuutti.

Joustolainan nosto korvaa kalliit pikavipit.

Myönnämme siunulle aina 2050 euron Joustolainan, joka toimii myös lainasi luottorajana. Vaikka myönämme sinulle 2050 euron luoton, maksat kuitenkin vain tekemistäsi nostoista, et myönnetystä luottorajasta. Nostamaton laina toimii vaikka varahastona pahan päivän varalle ilman, että maksat siitä korkoa. Voit tehdä niin monta nostoa kuin haluat ilman kuukausi tai muitakaan rajoituksia. Nostamalla vain tarvittavan summan, pidät taloutesi hallinnassa kohtuullisilla kuluilla.

Takaisinmaksu tapahtuu oman valintasi mukaan.

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu aina erissä, joita lyhennät kerran kuukaudessa. Kuukausierän minimilyhennys on alk. vähintään 50 € tai 10 % tehdyistä nostoista. Mikäli kuitenkin haluaisit maksaa lainaa nopeammin takaisin, voit aina maksaa myös suuremman summan oman valintasi mukaan. Jokainen takaisinmaksu palauttaa lainaa uudelleen käyttöösi samalla tavoin kuin luottokorteissakin. Saat laskutuskaudelta laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Laskussa on eriteltynä kaikki nostosi sekä niihin kohdistuneet kulut.

Kulutusluottoa 500, 750 tai 1000 euroa tarpeesi mukaan.

Voit hakea myös perinteistä kulutusluottoa. Rahat maksetaan tilillesi kerralla ja takaisinmaksu tapahtuu 12 kuukauden tasaerissä. Kulutusluotto sopii hyvin vähän isompiin kertahankintoihin joiden kulut halutaan jakaa useammalle kuukaudelle.

 • 500 € kulutusluotossa takaisinmaksuerä on 51,38 € kuukaudessa
 • 750 € kulutusluotossa takaisinmaksuerä on 77,07 € kuukaudessa
 • 1000 € kulutuslutossa takaisinmaksuerä on 102,77 € kuukaudessa

 

Miten lainoja haetaan?

 • lainaa voi hakea 24/7 vuoden jokaisen päivänä
 • valitse aina ensin haluamasi summa ja Kulutusluotossa myös laskun eräpäivä. Joustoluotossa lainasa eräpäivä määräytyy lainan myöntöpäivän mukaan.
 • kirjaudu pankkitunnuksillasi, täyty hakemus ja saat alustavan luottopäätöksen välittömästi
 • varmista vielä tulosi Instantor työkalulla ja saat rahat tilillesi heti

Tuloselvityksen voi antaa myös:

Mikäli et käyttänyt Instantor palvelua, pyydämme sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta, yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Saatuamme tositteen maksamme rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su kello 9-21. Jos sinulla on kysyttävää tai toisenlainen selvitys tuloistasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Lähettäminen onnistuu monella tavalla

 1. Lataa tiedosto omalta koneeltasi näin:
  1. Klikkaa painiketta Valitse tiedostot
  2. Etsi oikea tiedosto esimerkiksi palkkakuitti koneeltasi
  3. Valitse tiedosto klikkaamalla sitä hiiren vasemalla painikkeella
  4. Klikkaa Avaa
  5. Kun olet ladannut haluamasi tiedostot, klikkaa Lähetä liitteet - painiketta

  Tuetut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, gif, jpg, jpeg.
 2. Skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai
 3. Faksilla numeroon 020 764 1442 tai
 4. Postitse osoitteeseen DFC Nordic Oy, PL 710, 20101 Turku tai
 5. Ota puhelimella kuva tositteesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi

Mistä Joustolainan kustannukset syntyvät

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 29 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 12,5 % nostopalkkion. Teemme aina 2050 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko tyypilliselle 2050 euron luotolle on 61,99 %. Käytettäessä Joustolainaa yli 200 eurolla kuukaudessa on minimilyhennys vähintään 10 % laskettuna avoimen luoton sekä kulujen ja korkojen määrästä tai minimissään 50 €/kk. *Lopullinen hinta muodostuu Joustolainan tosiasiallisesta käytöstä ja maksuohjelmasta. Laskutuslisä 4,90€ / lasku.

Lainalaskuriin pääset tästä.

Kulutusluoton kustannukset

Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 24,5%. Lisäksi perimme nostopalkkion 9,25% nostetusta summasta. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 49,16 %