Hae nyt laina Risicum.fi:stä- korko 0%

Hae meiltä rahoitusta– jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa!

Risicum.fi tarjoaa mahdollisuuden kevään tarpeellisten hankintojen tekemiseen- olivatpa ne isoja tai pieniä- turvallisesti ja Sinun tarpeesi huomioon ottaen. Risicum.fi:n Joustolainalla voit hakea tarvitsemasi kokoisen lainan aina muutamasta satasesta 5000 euroon asti.

Joustolaina toimii kuin luottokortti ja tuo joustavuutta monenlaisiin tilanteisiin. Meiltä voit hakea lainaa heti siihen mitä tarvitset.

Hae Joustolainaa ja lunasta uuden asiakkaan etusi ›

 

Joustolaina korvaa kalliit pikavipit

Risicumin Joustolaina korvaa kalliit pikavipit.  Joustavaa 2050-5000 euron Joustolainaa nostat vain tarvitsemasi summan. Loppu saldo jää vararahastoksesi, josta voit nostaa tarvittaessa haluamasi määrän silloin kuin tarvitset ja haluat. Risicum on osa Aurajoki Nordic Oy:ta, joka on palvellut jo satoja tuhansia asiakkaita.

Takaisinmaksu tapahtuu oman valintasi mukaan.

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu aina erissä, joita lyhennät kerran kuukaudessa ja takaisinmaksu toimii luottokortin tavoin. Minimilyhennys on 10% pääomasta, maksimissaan 300€ kuussa. Jos olet nostanut enintään 500€ laskutuskuukautesi aikana, minimilyhennys on 50€. Mikäli kuitenkin haluaisit maksaa lainaa nopeammin takaisin, voit aina maksaa myös suuremman summan oman valintasi mukaan. Jokainen takaisinmaksu palauttaa lainaa uudelleen käyttöösi samalla tavoin kuin luottokorteissakin. Saat laskutuskaudelta laskun kotiisi tai sähköpostiisi. Laskussa on eriteltynä kaikki nostosi sekä niihin kohdistuneet kulut.

Kulutusluottoa 500, 750 tai 1000 euroa tarpeesi mukaan.

Voit hakea myös perinteistä kulutusluottoa. Rahat maksetaan tilillesi kerralla ja takaisinmaksu tapahtuu 12 kuukauden tasaerissä. Kulutusluotto sopii hyvin vähän isompiin kertahankintoihin joiden kulut halutaan jakaa useammalle kuukaudelle.

 • 500 € kulutusluotossa takaisinmaksuerä on 51,38 € kuukaudessa
 • 750 € kulutusluotossa takaisinmaksuerä on 77,07 € kuukaudessa
 • 1000 € kulutuslutossa takaisinmaksuerä on 102,77 € kuukaudessa

Hae Kulutusluottoa ›

Miten lainoja haetaan?

 • lainaa voi hakea 24/7 vuoden jokaisen päivänä
 • valitse aina ensin haluamasi summa ja Joustolainassa myös laskun eräpäivä. Joustolainassa eräpäivä määräytyy lainan myöntöpäivän mukaan.
 • kirjaudu pankkitunnuksillasi, täyty hakemus ja saat alustavan luottopäätöksen välittömästi
 • varmista vielä tulosi Instantor työkalulla ja saat rahat tilillesi heti.

Haluatko lyhennysvapaata Joustolainallesi?

Lyhennysvapaana kuukautena maksat avoimesta laskustasi ainoastaan korot ja kulut. Joustolainan asiakkaana voit saada lyhennysvapaata kaksi kertaa 12 kuukauden aikana, mikäli olet lyhentänyt lainaasi vähintään kolmen laskun verran. Voit lähettää tekstiviestin "RC VAPAA lainanumerosi" numeroon 16450. Odotathan vielä vahvistusviestimme lyhennysvapaasi aktivoimisesta. Lyhennysvapaata voit saada myös peräkkäisille kuukausille. Lisätietoa lyhennysvapaasta ja tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Oletko jo tutustunut arkielämän talouden vinkkeihin keskittyvään blogiimme?

Blogistamme löydän vinkit arkielämän talouteen ja fiksuun rahankäyttöön. Nappaa sinäkin näppärät säästövinkkimme talteen, tervetuloa blogimme pariin klikkaamalla tästä!

Miten lainoja haetaan?

 • lainaa voi hakea 24/7 vuoden jokaisen päivänä
 • valitse aina ensin haluamasi summa ja Joustolainassa myös laskun eräpäivä. Joustolainassa eräpäivä määräytyy lainan myöntöpäivän mukaan.
 • kirjaudu pankkitunnuksillasi, täyty hakemus ja saat alustavan luottopäätöksen välittömästi
 • varmista vielä tulosi Instantor työkalulla ja saat rahat tilillesi heti.

Tuloselvityksen voi antaa myös:

Mikäli et käyttänyt Instantor palvelua, pyydämme sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta, yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Saatuamme tositteen, maksamme rahat tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina ma-pe kello 7-22 ja la-su kello 9-21. Jos sinulla on kysyttävää tai toisenlainen selvitys tuloistasi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Lähettäminen onnistuu monella tavalla

 1. Lataa tiedosto omalta koneeltasi näin:
  1. Klikkaa painiketta Valitse tiedostot
  2. Etsi oikea tiedosto esimerkiksi palkkakuitti koneeltasi
  3. Valitse tiedosto klikkaamalla sitä hiiren vasemalla painikkeella
  4. Klikkaa Avaa
  5. Kun olet ladannut haluamasi tiedostot, klikkaa Lähetä liitteet - painiketta

  Tuetut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, png, gif, jpg, jpeg.
 2. Skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi tai
 3. Faksilla numeroon 020 764 1442 tai
 4. Postitse osoitteeseen AurajokiNordic Oy, PL 710, 20101 Turku tai
 5. Ota puhelimella kuva tositteesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@risicum.fi

Mistä Joustolainan kustannukset koostuvat?

Joustolainan kulut muodostuvat tekemistäsi nostoista, laskutuslisästä ja  vuotuisesta korosta, joka lasketaan avoimelle summalle siltä ajalta, kun takaisinmaksu on avoinna. Maksat siis aina vain nostamastasi summasta ja ylimääräinen käyttövara säilyy ilmaisena vararahastonasi odottaen uusia nostotarpeitasi.

Kulut: Nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€ ja  luoton nimelliskorko 29%-39%, joka vahvistetaan henkilökohtaisessa lainatarjouksessa. Teemme aina 2050€, 3000€, 4000€ tai 5000€ lainasopimuksen. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 1 600€:n nostetulle luotolle on 64,45% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31 erässä.

Lainalaskuriin pääset tästä.

Hae Joustolainaa ›

Mistä Kulutusluoton kustannukset koostuvat?

Kulutusluoton vuotuinen nimelliskorko on 24,5%. Lisäksi perimme nostopalkkion 9,25% nostetusta summasta. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu lainan todellinen vuosikorko on 49,16 %.

Laina-aika: 12kk. Minimilyhennys: 51,38 € / kk. Laina yhteensä: 616,13 €. Laina: Vuotuinen nimelliskorko 24,5%, nostopalkkio 9,25 %. Todellinen vuosikorko: max. 49,80 %.Esimerkkilaina: kokonaiskulut 1000 euron ja 12 kuukauden luotolle ovat yhteensä 1232,26€. Laina-aika: min. 12 kuukautta, max. 12 kuukautta.